• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Warior için ßi yardm
Konu Görünümü
Question 
Arkadaşlar okçu-mage-pri den sonra birde warior deniyeyim dedim Big Grin +70 kasıcam... ben pek anlamıorum ne yazkki :S böle fazla pahalıya kçmadan nasıl dizilir warrior ? takı fln ? elmde 8raptor alıcam [para kalırsa Big Grin Big Grin ] yada hb fln alcam...bi yardm edersen,z sevnrm
[Resim: 2iitvr5.gif]
Tongue

Cevapla Yukarı Git
Bk +8 raptor Al Para yetmezse +7 Shell set veya +8 Çitin set Ve en Kötü +8 fp set De Alabilirsin.... Wariorda Takılara Çok önem göster Paradan Kaçınma yeter.... Takıları Full Uniq yapman işine yarar.. +0 Roc +1 String Of Skruls Fln yapabilirsen Artık Gerisi Sana Kalmış Wink

Cevapla Yukarı Git
bir warrıor ustası olarakdan sana raptor değil raptorden ucuz ama daha çok işe yarayacak item olarak avedon öneririm Wink yada scorpion sycthe 8 ama yeni bşladıysan raptor 8 de iş görür combo bilmiyosan Big Grin warrıor takıları çok pahalıdır ;'( pendant olarak lupus pendant1 yada 2 belt olarak string of skruls+0 yüzükler diamond olablr ama yoq kardeş ben sağlam olcam warrıorun hakkını verecem diyosan roc Smile küpeler we+0 yada mineatours+0 tercih et... birazdan ben sana bnm yazdığım bi konuyu koycam buraya 2dk ye...
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
Bılader Normal Warrior Olcaksan Dual Roc Yap S.oS. AL arkadasın dediği gbi dyal we +0 al penantta paran warsa +2 wp al derim yoksa lupus penant +2 al Üstünüde +1 reb Shell Diz Paran Warsa Ben Sağlam Olcam Dıorsan isede +8 Shell set diz
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
sen kafana göre diz.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
(15-09-2009, 01:22 PM)cellat___1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sen kafana göre diz.
Big Grin sn anlamam wariordan xD ama kascam
(15-09-2009, 06:24 AM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bir warrıor ustası olarakdan sana raptor değil raptorden ucuz ama daha çok işe yarayacak item olarak avedon öneririm Wink yada scorpion sycthe 8 ama yeni bşladıysan raptor 8 de iş görür combo bilmiyosan Big Grin warrıor takıları çok pahalıdır ;'( pendant olarak lupus pendant1 yada 2 belt olarak string of skruls+0 yüzükler diamond olablr ama yoq kardeş ben sağlam olcam warrıorun hakkını verecem diyosan roc Smile küpeler we+0 yada mineatours+0 tercih et... birazdan ben sana bnm yazdığım bi konuyu koycam buraya 2dk ye...

avedon işi kafama yattı gibi Big Grin avedon çekerim 7shel set çkerm... lps pendat 1 çekerm diamond yüzük çekerm mineatours0 çekerm
ii olurmu ? ztn kasmalık... 80e kasmalık dizcem şmdilik
[Resim: 2iitvr5.gif]
Tongue

Cevapla Yukarı Git
Avedon Yaramaz Avedon +7 alıcağıma +7 İron İmpact daha İİdir xS

Cevapla Yukarı Git
Staff
(15-09-2009, 06:24 AM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bir warrıor ustası olarakdan sana raptor değil raptorden ucuz ama daha çok işe yarayacak item olarak avedon öneririm Wink yada scorpion sycthe 8 ama yeni bşladıysan raptor 8 de iş görür combo bilmiyosan Big Grin warrıor takıları çok pahalıdır ;'( pendant olarak lupus pendant1 yada 2 belt olarak string of skruls+0 yüzükler diamond olablr ama yoq kardeş ben sağlam olcam warrıorun hakkını verecem diyosan roc Smile küpeler we+0 yada mineatours+0 tercih et... birazdan ben sana bnm yazdığım bi konuyu koycam buraya 2dk ye...

kardeşim ne diorsa doğru diyordur Big Grin
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
uzgu Acil Yardm Pls ... tolqa95 1 1,662 27-12-2010, 09:13 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: