Değerlendir:
  • 1 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gladiatus Müzayade Takip Programı
Yazar Mesaj
cs_hack05
Kayıtsız

Gladiatus Müzayade Takip Programı
arkadaslar googledan sızın kodladıgınz gladiatus müzayede takip scritini bulup calsıtırdım fakat cok kısa oldugu halde program uyarı vermedı yenıleme yapıyor ama saat gostermıyo yoksa oyunda guncellestırme geldıgı ıcın mı acıklama yaparmsınz Smile

konuyu yanlıs yere acdıysam ozur dılerım Smile
09-01-2011 06:40 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
RE: Gladiatus Müzayade Takip Programı
(09-01-2011 06:40 PM)cs_hack05 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLarkadaslar googledan sızın kodladıgınz gladiatus müzayede takip scritini bulup calsıtırdım fakat cok kısa oldugu halde program uyarı vermedı yenıleme yapıyor ama saat gostermıyo yoksa oyunda guncellestırme geldıgı ıcın mı acıklama yaparmsınz Smile

Sorunsuz calışıyor her gece kullanılmaktadır. Kaldır tekrar kur

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
09-01-2011 08:16 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
cs_hack05
Kayıtsız

ya tamam sorunsuz calsıyorda ekrana vurdurmuyor neyı bastan kuriyim scriptimi ??? benlkı scripte key olrak siz "cok kısa" demıssınz ama normalde o Cok Kısa olcak belkı ondan jaynaklanıyor olabılr ekranda cok kısa yazını bulmıyor oldugu ıcın ??
10-01-2011 04:47 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
(10-01-2011 04:47 PM)cs_hack05 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLya tamam sorunsuz calsıyorda ekrana vurdurmuyor neyı bastan kuriyim scriptimi ??? benlkı scripte key olrak siz "cok kısa" demıssınz ama normalde o Cok Kısa olcak belkı ondan jaynaklanıyor olabılr ekranda cok kısa yazını bulmıyor oldugu ıcın ??

olabilir. gladiatus.net te sorunsuz bunu biliyorum. yinede istiyorsan scripti editle kullan

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
10-01-2011 06:26 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

(09-01-2011 06:40 PM)cs_hack05 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLarkadaslar googledan sızın kodladıgınz gladiatus müzayede takip scritini bulup calsıtırdım fakat cok kısa oldugu halde program uyarı vermedı yenıleme yapıyor ama saat gostermıyo yoksa oyunda guncellestırme geldıgı ıcın mı acıklama yaparmsınz Smile

Arkadasım Bunu GoogleDe Araştır Benden Demesi Ben Gladius bilmiyorum Ama Bitefight ve İkariam oynarım
11-01-2011 07:58 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: