• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KO Upgrade v5 1755 [Oto İtem Basma]
Konu Görünümü
virüs var 1 tane [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ya dostum hata veriyor bi baksana

MSCOMCTL.OCX eksik diyor

Yukarı Git
Staff
(10-10-2009, 04:13 PM)tektuk yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ya dostum hata veriyor bi baksana

MSCOMCTL.OCX eksik diyor

Yardım destek bolumunde var OCX dosyaları ordan indir.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
arkadaş v4-1751 i indirdim ve çalıştırdım ama item ve scroolları görmüyor ne yapmam gerek. ko klasörüne falan atılacak dosya varmı açıklama yaparsan sevinirim
[General]
HackName = "Windows Live messenger"

[POINTERS]
KO_DLGBMA=&HB94E1C
KO_PKTBMA=&HB94DE8
KO_SNDFNC=&H474780

KoUpgrade.ini içindeki hack adresinin windows liwe messenger olmasını açıklarmısın

Yukarı Git
not working

Yukarı Git
Staff
(10-10-2009, 04:49 PM)InamıkI yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaş v4-1751 i indirdim ve çalıştırdım ama item ve scroolları görmüyor ne yapmam gerek. ko klasörüne falan atılacak dosya varmı açıklama yaparsan sevinirim
[General]
HackName = "Windows Live messenger"

[POINTERS]
KO_DLGBMA=&HB94E1C
KO_PKTBMA=&HB94DE8
KO_SNDFNC=&H474780

KoUpgrade.ini içindeki hack adresinin windows liwe messenger olmasını açıklarmısın

Program title'ı Windows Live Messenger olarak gorunca. Messenger calısıyormus susu veriyor. Sen onu Winamp, Windows Media Player fln yapabilirsin.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ABİ SON KOYDUGUNUZ PRAOGLARIM HIC BIRINI CALSITARAMADIK BI ANLAT VEYA BI SEN KONTROL ET HIC BISE CALSIMIYO NE KOXP NE DE UPRADE

Yukarı Git
kesinliklecalısmıyr oncekileri kullandım ancak bu calısmıyr

Yukarı Git
Staff
(12-10-2009, 09:40 PM)kattavlie yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ABİ SON KOYDUGUNUZ PRAOGLARIM HIC BIRINI CALSITARAMADIK BI ANLAT VEYA BI SEN KONTROL ET HIC BISE CALSIMIYO NE KOXP NE DE UPRADE

(15-10-2009, 12:58 AM)Zebani666 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kesinliklecalısmıyr oncekileri kullandım ancak bu calısmıyr

1751 Denenmiştir. 1. sayfada resmi mevcuttur..

Yukarı Git
uzgu 
tuncay abi harbidem bu item basma oluyor mu ?

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Ko Multi Upgrade 1849 [Otomatik Upgrade Yapar] Admin 11 10,314 23-09-2010, 01:40 PM
Son Yorum: huuk1903
  USBypass v1.1 1755 Admin 10 7,672 10-03-2010, 10:41 PM
Son Yorum: bycaruss
yeni Ts Hack 1.5 1745 [Sınırsız Ts Basma] Admin 40 26,005 16-09-2009, 01:22 AM
Son Yorum: axidd

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi