Askıda
Yorumları: 196
Konuları: 36
Tuncay abi çok güzel bişeymiş

ben sandım tıklayınca 1. anahtarın yerine götürüyor : ))
Olduğum Yerde 1 dk bile sürmedi Yapılması Tşkler Paylaşım...
Hiperaktif Üye
Yorumları: 60
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
aynısı ben koydum sizden önce ama sizin ko dan analamyan mod. larınız nedense bann atmışlar!!! bann açtığınız için teşekkür ederim size lütfen mod alımında daha seçici davranın...
Askıda
(27-09-2009, 08:44 PM)kroteam16 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]aynısı ben koydum sizden önce ama sizin ko dan analamyan mod. larınız nedense bann atmışlar!!! bann açtığınız için teşekkür ederim size lütfen mod alımında daha seçici davranın...
Ben Sana O koyu bi öğretirim görürsün ozaman !
laflarına dikkat et adam gibi konuş ! Sitede Link Vermek Yasak Diyor Admin Anlaman Kıtmı ! ?...
Askıda
(27-09-2009, 09:03 PM)kroteam16 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Yardımcı olmak için koydum...Size bişey yaramıo galiba
bu arada imzan çok özgün gerçekten... bir gün düpe bulduğum zaman peşimden koşup pm atıp durcağın zaman çok yakın!
Senin Gibi Bebelerle Uğraşmak İstemiyorum !
Tuncay Abiye Dua Et Sen Yoksa Haddini Bildiririm Şurada !
Hiperaktif Üye
Yorumları: 60
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
Merak etme zaten muhatabım değilsin sen tuncay beyle grşrm ben seninle değil zaten çaktığın yoq bi olaydan ancak prog. indirmeden taramadan bann linq sil^^