• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Admin Bey Lütfen Yardım Edin
Konu Görünümü
S.a Admin bey ben bir pwp serverinde oynuyorum kendi exesi var ve trade atınca kapat veriyor bunu exeyi kırıp yapabiliyormuşlar sizde bu konuda deneyimlisiniz sanırım buyrun launcher ve exe lütfen yardımlarınızı bekliyorum

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

BURDAN YARDIM ALABİLİRSİN KARDEŞ !

Cevapla Yukarı Git
Kardeşim o exe ile alakalı serverda trade yoktur mesala olimpos 1713 serverdi trade yoktu trade olmaması dupe yok demesidir

Cevapla Yukarı Git
Staff
(06-07-2009, 06:29 PM)EveresT yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Kardeşim o exe ile alakalı serverda trade yoktur mesala olimpos 1713 serverdi trade yoktu trade olmaması dupe yok demesidir

Dupe PS lerde yanlızca trade ile yapılmıyor. Save Dupe, EXE Injection, SQL injection vs vs 1-2 yontem daha var. Trko nun exe sini editleyip tradeyi acmamı istiyorsunuz ama inanın basımı kasıcak vaktim yok, size cvp verip yardımcı olmaya bile zamanım olmuyor genellikle
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: