• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
(17-09-2009, 07:49 PM)rap_boy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(17-09-2009, 05:11 PM)cossy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]iyide MuLtikoLar çaLışmıyorki 1747 1748 çıkarıyosunuz anLamıyorum :S
Koyduğun MuLticLient iLe Giriyorum oyuna Knight onLine cLient yazıyo yıne Eskiden 534543 falan sayı yazardı MuLticLient çalışırken. bunLar çaLışmıyo.

arkadaşım artık bu insanlar bıktı ya hala öğrenemediniz şu işi oyunun klasörüne 2 dosya atamıyorsanız 6 haneli sayıyı yazamıyorsanız siz gidin kendinizi denize atın bulunduğunuz yerde yoksa deniz göle atlayın oda yoksa kafanızı klozete sokup sifonu çekin bende xp 32 bit kullanıyorum ama paşalar gibi koxp kuruyorum siz ise çaba göstermek yerine burda ağlıyorsunuz birde ben anlatıcam
YAZDIKLARIMI İYİ OKUYUN SONRA SORMAYIN TEKRAR TEKRAR
xp kullanıcıları için anlatıyorum
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] bu linkden multi clienti indir
daha sonra masa üstündeki knight online launcher kısa yoluna sağ tıkla özelliklere gir hedef bul a bas bir klasör açılacak indirdiğin rarlı dosyayı açılan klasör içine sürükle bırak sonra dosyaya sağtıkla buraya çıkar a bas 3 tane yeni dosya gelicek en alta "MultiClient" isimli dosyaya sağtıkla gönder üzerine gel ve oradan "masaüstü (kısayol oluştur)" u seç daha sonra açtığın bütün pencereleri kapat daha sonra [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] burdan koxp u indir masa üstüne çıkart masa üstünde oralarda bir yerde yeni yaptığımız "Kısayol MultiClient" var ona çift tıkla "go" ya bas oyun açılacak açıldıkdan sonra id şifre gir chara gir daha sonra indirdiğin koxp u aç ve oyuna dön charı biraz ilerlet yürüsün yani char yürürken F3 tuşuna basıyorsun ve koxpun hazır güle güle kas

dip not:
1)char yürürken sprint sw veya lf basıcammı diye sorma bukadar anlatımdan sonra söverim
2)charı netarafa doğru yürütücem diye sorma söverim
3)anlamadım deme söverim
4)hacı bu koxp ve multi çalışmıyor deme söverim
5)olmadı yapamadım deme söverim
6)bulunduğun yerde klozetde yoksa git monitorun üstüne sıç bokunla oyna oda yok deme söverim

çalışıp çalışmadığını görmek isteyenler edena2 emc köpeklere gelsin görsün char şuanda kasıyor hemde 2 char açık pm:SandWoman
bukadar anlatıma rağmen ben yapamasam utancımdan bidaha koxp kullanmazdım kolay gele
4EverSagopaKajmer

**** salak adam ne guzel anlatmısssın adam derkı yenı multı clıent gelmemıs eskı ıle gırıor o yuzden 458745 gıbı yazı cıkmaz knıgt onlıne clıent cıkar yıne onu dıyor baska bı adam derki thırt part tolls hatası ve apr hatası verıor ona ne dıyeceksın hadı buyur cvb ver noob kopeklerde kasıorum demısssın ezıklıgın o kadarı olur

Yukarı Git
slm arkadaşlar ben kobot u indirdim hep burdan indiriyorum virus trojan v.b bu güne kadar hiç bişi deng gelmedi tuncay abi saolsun fakat 24 hour yazan dc gibi bişi geldi 24 hour yazıyordu fakat şimdi oyuna giremiyorum yardımcı olana şimdiden ty bkobot indirdikten sonra oldu
VİRÜS TROJAN VAR DEMİYORUM SADECE HATA VERDİ GİREMİYORUM 24 HOUR YAZAN HEP BURDAN İNDİRİYORUM TUNCAY ABİNİN KOPSLARINDAN HİÇ Bİ VİRÜS TROJAN V.B BİŞEYE RAST GELMEDİM HİÇTE ÇARIM SOYULMADI FAKAT UNA YARDIMCI OLURSANIZ TŞK EDERİM BANLANDIYSA YAVAŞ YAVAŞ SÖLEYİN KALBİME İNMESİN Smile

Yukarı Git
oto ban cıktı artk neye gore banlıyorlar bılmıyorm ama hangı koxpu kullanırsan kullan otomatık bnalanıyorsn bellı bı sure akstktan sonra!

Yukarı Git
YAV OTO BAN YIYIYORUZ NASIL YAPICAZ COZUMU NEDİR BUNUN 4 CHAR ACTIM KASARKEN HEP BAN YEDIM NE YAPICAZ
Bİ ACIKLAMAYA YAPARSANIZ OTO BAN GELİYOR NE YAPMAMIZ LAZIM

Yukarı Git
oto ban artık gerı getırıldı fakat 24 saat kapaptılacak 3 kere bu sekılde banlanırsan sınırsız olcak

Yukarı Git
Koxplardan dolayı tomatik ban yıyen arkadaslarımız var ise yardımcı olayım tek yapacagınız oyUna muliclientle girdikten sonra KoxpGame kopxu acıp exğimize devm etmek baska koxp denemeyın charlarınıza yazık olur [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] indirilebilirsiniz kendi sitemizdede bulunmaktadır KoxpGame koxpu inşallah yardımcı olabilmişidir
Bu ARADA TUNCAY abi eger userlerle özel konusma gibi bişey varsa senden birşey isticem 2 miz içinde hayırlı olacak bişi ABe eger konusamazsk baska forumlarda sansmı denıcem

Yukarı Git
Staff
oto bana suanda çözüm yok sanırım
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
adminler bişi soruca bu koxp game oto bypass yapıyorsa eger diğer koxplarda hatasız calsyr o zmn ilk önce koxpgame acalım sonra kobot acalım o zaman otomatik ban yer mi acaa siz daha yi bilirsiniz

Yukarı Git
Staff
ben senin dediğin gibi yaptım işde gene ban yedim koxp game ile bypass ediyorum dier koxp acıyorum mesela koatuobot 15 dk sonra tpt ve ban oluyorum

Yukarı Git
kardes ben bu oyunda kobolttan baska koxp kullanmak ıstemıyorum ecaba ne zaman couzlur bırde koboltta eskıden gm ayarı yapardık ctrl+0 la sımdı ole olmuyor onu nasıl yapacagız

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi