• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ßi bakıverin...
Konu Görünümü
uzgu 
HuhHuhya ben multi ile oyuna giriyorum açıorum güüzellll güzellll koxpumu açıyorum ama bunun adı snoçta MULTİ.... 2tane açması laızm... ben 1charla oyuna giriorum...bidaha multi diorum ID-PAS yazıorum servere tıklyıorum chara tıklyıorum... char oyuna girdiii an res atıo bilgisyr...nasıl 2tane KO açıcammm ??? Huh
[Resim: 2iitvr5.gif]
Tongue

Cevapla Yukarı Git
(13-09-2009, 03:27 PM)AsqJojuqu yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]HuhHuhya ben multi ile oyuna giriyorum açıorum güüzellll güzellll koxpumu açıyorum ama bunun adı snoçta MULTİ.... 2tane açması laızm... ben 1charla oyuna giriorum...bidaha multi diorum ID-PAS yazıorum servere tıklyıorum chara tıklyıorum... char oyuna girdiii an res atıo bilgisyr...nasıl 2tane KO açıcammm ??? Huh

Bılader Bende Açamıyorum Pc Özellikleri Yüksek Bilgisayarlar Multi KO AçaBılıyor . . Ben Kaç Defa Denedm Donuyordu . .Undecided
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
ßilgsyrn özellikleriyle ilgisi olduunu sanmıorum kardeşm...çnkü en azndan bana göre bnm pc ii bi makina :S ama haklıda olabilrsin...bilmediim için danıştım buraya
Tongue

Cevapla Yukarı Git
bilg. özellikle ilgisi var ama . nie kendi kendine reset atıor senin pc anlamadım :S
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
neden reset attıgını anlamadım ama NetFramework Indırırsen sorunun cozulur.

Cevapla Yukarı Git
Staff
pc acıcak kapasitede 3 char bile açarsın benim 2.00 olmasına rağmen 3 tane acabiliyorum ko sil tekrar yüklemeyi dene , 3.5 framework yüklemeyi dene . son ihtimal format at.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
ßilgisayar daha yeni format yedi :S 2rem 4çekrdek 2 ekran kartı fln fln işte öle özellkleri bilgisayr ei yani :S ama format attım ya adam gibi prog. kurmadımdaha :S netframework 3.5 ile sorun çözülürmü ?
Tongue

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi