Yeni Üye
Yorumları: 5
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
LTfn Yardım Multiyle Oyuna Giriorum SOnra Prokoxpla START a basıorum ama 20 sn sonra Third PArty Tools Hatası Alıyorum LTfn Yardım Plzzz..!!!!:S:S:S:S:S
Yeni Üye
Yorumları: 5
Teşekkür Puanı:
0
Eline SaqLık SpR ÇaLışıYoR EmeĞe SaYGı ...
Yeni Üye
Yorumları: 4
Teşekkür Puanı:
0
26-08-2009, 10:44 PM
(Son Düzenleme: 26-08-2009, 10:45 PM, Düzenleyen: zgrtr1.)
tuncay bey ben bişey sormak istiyom win32 elderado win 32 irc bot trojan walmare bunlari n oldugunu acikliyabilirmisin?
öncelikle ben bişey söyliycem
Truva ati bilisimde kullanılan bu ad nerden gelmektedir
Hikayeye göre truvalılar düşmanlarina savaş öncesi dev bir at hediye ederler at kanlı canlı deildir tamamen tahdadan yapılmadır fkat truvalılar at ın içersine yuzlerce asker gizlemiştir dusmanlarını içten yok etmek için hediye edilen atın içinde yuzlerce asker vardir gece karanlık ıyıce cktugunde verilen zaman geldiğinde atın içersindeki yuzlerce asker (KAPILARI) acar ve dısarı cıkıp dusmanı yenerler...
hackerler genelde win 32 nin içine girmek isterler windows 32 arka kapı acarak sizin pc nize girer ve bilgileriniz alır deiştirir sistemlerinize zarar verebilirler...
evet tuncay bey bide sız acıklayın eldorada kısacasi yayınladıgınız pro koxp daki zararlı dosyalari
Yeni Üye
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Beyler Ben Rar da ne varsa attım konun dosyaya sonra multiden girdim siyah ekran oluyor 5sn duruyor normal masaüstü açılıyor.Xp İçin Allah Rızası İçin Yrdım PLs Tek Umudum Burası ...
Yeni Üye
Yorumları: 2
Teşekkür Puanı:
0
beyler bn ılk defa koxp kullanıcam ama calıstıramadım soylennlrı aynen yatım olmyo.. koxp u actıımda ılk once oyuna girin dio . oyundayım halbuki :=)
Yeni Üye
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
28-08-2009, 10:36 AM
calısmıyo bu koxp cs vurmuyo ne calısıyo dıe yalan soluyonuzkı sımdı