• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
Abi bu Xp için Değil Dimi ? Xp de Calısmıyor Bu APR veriyoR ?
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
Xp de bypass ister ve suan daha cıkmadı bypass. Vista ve windows 7 de direkt calısır
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
(22-08-2009, 05:23 AM)midnight yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bu koxpta trojen kaynıyor.

Tarama sonucu budur. Bok atmanın cezası ise BANDIR.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
bypassdan pro koxp kurdm hata 1 defa hata verıo tmm dıınce atmıyo ama 2. sefer hata vernce atıyo

Yukarı Git
çalışmıoooo

Yukarı Git
beyler calısmıo koxpların hiç biri calısan varsa bana ata bilirmi?
enes_325_54@hotmail.com

Yukarı Git
off olmuyoo
birisi bana anlatsın admınnnnnn

Yukarı Git
ARKADASLAR ADMİNİMİZİN NE GÜZEL Bİ PAYLASİMİ YANLIZ Bİ SORUN VAR. ORDA VİRÜS TARAMASİ OLARAK GÖSTERDİGİ LİNKTEKİ DOSYA BOYUTU 42KB ASIL DOSYA İSE 170 KB

BUYRUN BUDA ASIL TARATMA SONUCU

CARSIDAN ALDIM BİR TANE EVE GELDİM 8 TANE VİRÜS

BANLANIRSAM SASIRMAYİN ARKADASLAR

Yukarı Git
Staff
(22-08-2009, 08:53 PM)mghx yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ARKADASLAR ADMİNİMİZİN NE GÜZEL Bİ PAYLASİMİ YANLIZ Bİ SORUN VAR. ORDA VİRÜS TARAMASİ OLARAK GÖSTERDİGİ LİNKTEKİ DOSYA BOYUTU 42KB ASIL DOSYA İSE 170 KB

BUYRUN BUDA ASIL TARATMA SONUCU

CARSIDAN ALDIM BİR TANE EVE GELDİM 8 TANE VİRÜS

BANLANIRSAM SASIRMAYİN ARKADASLAR

Arkadasim canim guzum. Daha öncede senin gibi kahramanlık yapanlar oldu. indirdiğin 170 kb zipi ac. Koxp exe yi tarat bakim. Sonucunuda tekrar yayınla. 2 sayfa öncesi bir acıklamam var onuda oku.

Yukarı Git
EET ARKADASİM HAKLISIN EXE DOSYASINDA SADE 1 VİRÜS VAR ODA VİRÜS DEGİL ZARARİ YOK AMA BİZ DİREK EXE İNDİRMİYORUZ DİMİ. İNDİRDİGİMİZ KLASÖRÜN İCERSİNDE GELEN VİSÜRLER VİSÜR OLMUYOMU? SADECE EXE İCERİSİNDE MİOLDUGUNU ZANNEDİYOSUN VİRÜSLERİN

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi