• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 10 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1745 Koxp Bilgilendirme
Konu Görünümü
Staff
(21-08-2009, 03:04 AM)METALX yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeşim şu koxp ların yondemini banada soyleyın yaw lanet gm yüzüne 63 ü göremedik 62 dedimi ban yaw 3 taftadır ksaıyom ve 3 haftadır ban yiyim valla midem bulandı artık char kasmaktan ban yemeden kasmanın yöndemi varsa banada soyeyınde bende kasam millet 70 e 80 e ksıyor koxp lan biz 63 göremiyoz sağolsun gm beyin sayesinde sonc harıma hiç exp görevi yapmadan 61 oldum apelerdeyim tam görevleri yapcam town gekiyom dc yedim sonra gene banned gelde delirme şimdi Sad bu öptümün gm si benımı seciyor özel olarak anlamadım

1. Ortalıkta cok gezmeyeceksin. ve mumkunse multi gireceksin oyuna.
2. Platium kullananlara takılacaksın
3. 2-3 gun aynı yerde durmayacaksın
4. Ve sonuncusu en onemlisi fazla umursamayacaksın

yukardaki 4 maddeyi gercekleştir 70 75 i gorursun zaten.

Aşagıdaki reismde ilk acıldıgı sıralar oyle bir carnaca takılmıstım. Oyle olursun
Smile

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
yahu lutfen yapın su koxpları dellenecen yaw kasamıom Sad

Yukarı Git
Furkan cok sama konusmusun Big Grin
Cool[/i][/b][/color][/size][/font]Duvarda Resmin OLacığına Alemde İsmin OLsun...[size=medium][color=#1E90FF][b][i]

Yukarı Git
bence de yakında yeni pack cıkacak su xp ler icin biraz hızlı olursanız seviniriz

Yukarı Git
kardes seri r tbl sı bıkere uskoda deıl pwp server ler ıcın uskoda seri r tbl sı koydugunda tbl yı okumaz hata verır uskoda seri r dıe bısey yok..ama bı human da var oda tbl deıl Power Up Store den en cok alısverıs yaptıgı ıcın user e gm tarafından 15 gunluk verılmıstır..O userde Manes Te oynuyor dıer server lerede oynuyanlar ıcın sorun yok

Yukarı Git
VALLA BEN BİR YERE KAPAK ATTIM ZMN FLL ORADA DURUYOM SLOTU VERMIYOM KİMSEYE 52 OLDUM ZMN CS ACILIYOR GİDİYOM APE SLOTUNA FLL ORADAYIM 3 GÜN 4 GÜN HATTA BAN YİYENE KADAR DESEM YERİ VAR ARADA HELL HOUNDLARA GİDERİM GRELL LERE GİDİYOM GOLEM PT OLURSA ODA NADİR OLUR ORALARA GİDİYOM YUĞUNLUKLAN APELERDEYİM GMDE SANIRIM ORADAN AYRILMIYOR OYUNA GİRDİ ZMN DİREK ORAYA GELİYOR SANIRIM :d
EDITED BY ADMIN

Yukarı Git
Admin kardeşim Xp yi hala başaramadınız mı artık yeni pach gelecek hala koxp kullanamıyoruz :S Bi süre belirtir misin acaba ne kadar daha bekleyeceğiz?
item yoktu noob dediniz ~ item yaptım düper, hırsız, züppe dediniz
clan istedim noob dediniz almadınız ~ clan kurup kolluk yaktım ismimi kötülediniz
pot bastım noob dediniz ~ minor yaptım pedal, program dediniz
pm açtım küfür ettiniz ~ pm kapattım artist dediniz
Şimdi Size Soruyorum
Kim Kinq ? Kim Nooß ?

Yukarı Git
Xp için Biras Cabuk Olsanız Seviniriz

Tum XP Kullanıcıları

Yukarı Git
Bypass için beklemedeyiz

Yukarı Git
yaw bunu ilk olarak xp de yapsanız olmuomu

Yukarı Git