• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
ilk önce oyunu çalıstırın dior bu

Cevapla Yukarı Git
Agam ne olursun bi el atı ver bi yardım et bi söleyi wer ne yapmamız lazım ya da bişe söleme bozuktur falan de ona göre ben de uğraşmiyim 2 saatir uğraşıyorm lütfen.... cevap ver

Cevapla Yukarı Git
yyaa bu önce oyunu açın diorrr..................Cwppp pLs

Cevapla Yukarı Git
ya bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Knight OnLine.exe bakın bakalım varmı işlemler de ( Görev yöneticis ) Eğer gözükmüyorsa ki gözükmüyor o zaman Load apr function gibi bi hata verir ve ko kapatır.Koxpda sorun yok Unblocker'i bekliceksiniz..!

Cevapla Yukarı Git
Staff
(19-08-2009, 11:18 PM)DarkAnqeL yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ya bilip bilmeden konuşuyorsunuz.Knight OnLine.exe bakın bakalım varmı işlemler de ( Görev yöneticis ) Eğer gözükmüyorsa ki gözükmüyor o zaman Load apr function gibi bi hata verir ve ko kapatır.Koxpda sorun yok Unblocker'i bekliceksiniz..!

Dogru
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi sen konyalımısın plaka 42 bende konyalıyım Wink
S€n! S€vD!Ğ!m KaDaR !ßaD€T €TS€yD!M C€nN€T`T€ B1R KöŞküM 0LuRDu ...!!!!!! Heart
ßy ME

Cevapla Yukarı Git
Staff
(20-08-2009, 12:14 AM)selim123 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi sen konyalımısın plaka 42 bende konyalıyım Wink

takılanların coguda konyalı Smile
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Staff
Zipden Cıkardım dinput8.dll ve proexe dosyalarını attım klasörün içine knight online nin. multi 1744 ile qirdim oyuna koxp acıldı deqeri yazdım aş**ıdaki Önce oyuna girmeLisiniz Die bi sey geldi bunun sorunu ne olabilir ? bybass yaptım gene olmadı pc xp . klasöre atmadanda denedim proexe yi gene aynı yardım lütfen.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
agla 
kardeş ya bunu xp de nasıl çalıştırcam bypass gereklidir diyorsunuz ama baypassı nerden bulacam?

Cevapla Yukarı Git
xp için cıkması lzm.Yoksa işimiz COK ZOR:S:S:S:S..LTFN XP İÇİN OLANINI CIKARIN!!!

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi