16-08-2009, 12:15 AM
tuncay abi kpeği presiz çıkartabilirsek yapıcaz ama çıkartamıoz bunun da bi yolunu bulsa
|
Konuyu Oyla:
Title: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım]
Konu Görünümü |
(15-08-2009, 10:59 PM)repenver64 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sağoL tuncay abiiiiiiiiiiii
Virüs var beler
virüssssss
(15-08-2009, 11:15 PM)Se7eNHiLL yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ya tuncay bey böle bi program konulur mu oyunun iyice cıvını çıkarttınız bnde pre yok lwlim yüksek %5 gitti kolay mı sanıonuz kasmak siz isterseniz bu iletiyi yorumlara koymayın ama bilginiz olsn banlasanızda farketmez gene açarım yeni üyelik gene yazarım sn bırakana kdar ayıp yani buldusan böle prgram koymamalıydn
(15-08-2009, 09:25 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Gerekli Şeyler;
- [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] Programı
- Pet (LVL'i önemli değil)
- [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] programı.
Yapılması Gerekenler;
* Unblocker ile oyuna girin.
* Cheat engine'yi açıyoruz knight'ı seçiyoruz , value 301000 arattrıyoruz, solda yeşil renkte olan rakamları (300150) olarak değiştirioruz, petimizi çıkarıyoruz human iseniz orc'a orc iseniz human'a tıklıyoruz köğin atak skilline basıyoruz karşıdakine en az 1.5-2k damage vurur.
GM'nin oyunda olmadıgını zaman yapınız. GM kontrol için [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
NOT: Ölen adamın parası ve Expi gider. Bu bilgi genel istek uzerine verilmiştir.
Madem boyle bir bug var Asiturk.com üyeleride bu bugtan faydalanacaktır.
Hep Ezilen degil Hep Ezenlerdeniz. Saygılar
(16-08-2009, 01:56 PM)fethiyeli48 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ty PayLaŞımM
ben bu kadar çok sorunun olacağını bilmiyordum bende pre olsaydı işi bitirmiştim
![[Resim: signature.png]](http://www.kingofknight.com/signatures2/random/Carnac-East/NaFSuN4Cinos/Magik////signature.png)
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
|
|
Pet Bug 4.7 1749 [XP-VISTA Maradonda Adam Kesme] | Admin | 52 | 34,073 |
28-09-2009, 10:10 PM Son Yorum: kroteam16 |