• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
(15-08-2009, 11:25 AM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]HİÇ SİZE YAKIŞIYORMU ARKADAŞLAR !!! BİZ SİZE GÜVENİYORUZ YAPTIGINIZA BAKIN .[color=#FF0000]

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

buyur burdan yak bir karalama kampanyası daha

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Nedense arkadasımızın yazdıgı virüs total linki kodları baya baya değişik Smile)

Yukarı Git
bilmiyorum artık karamammı dersiniz ne dersiniz tuncay abi bilir bu forumda çok durdum ama ilk defa karşılaşıyorum böyle durumla ben indirdim ve zip den cıkarmadan tarattıgımda bu sonuç geldi ve eminim ! ama sonra link lerimi degiştirilmiş ne olmuş ben bilmiyorum

Yukarı Git
koxpgame de sürekli ban yiyorum en iyi bu bencede Tşkler tuncay abi

Yukarı Git
turkiye 
(15-08-2009, 01:44 PM)J0keR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]koxpgame de sürekli ban yiyorum en iyi bu bencede Tşkler tuncay abi

Evet Bencede KoAutoBot' tan başka program Kullanmıyorum...
En Güvenilir Koxp Budur. Bence ...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
Staff
(15-08-2009, 12:03 PM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bilmiyorum artık karamammı dersiniz ne dersiniz tuncay abi bilir bu forumda çok durdum ama ilk defa karşılaşıyorum böyle durumla ben indirdim ve zip den cıkarmadan tarattıgımda bu sonuç geldi ve eminim ! ama sonra link lerimi degiştirilmiş ne olmuş ben bilmiyorum

indirip indirmemk senin elinde olan bişey zorlayan yok Undecided

Yukarı Git
Staff
(15-08-2009, 12:03 PM)bozkurt955 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bilmiyorum artık karamammı dersiniz ne dersiniz tuncay abi bilir bu forumda çok durdum ama ilk defa karşılaşıyorum böyle durumla ben indirdim ve zip den cıkarmadan tarattıgımda bu sonuç geldi ve eminim ! ama sonra link lerimi degiştirilmiş ne olmuş ben bilmiyorum

Linkler mi degiştirilmiş ? Eğer guvenle ilgili bir sıkıntın var ise basman gerekli olan tuşu biliyorsun (En Sağ Üst X tuşu). İyi forumlar
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ya bu kutu toplamanın kodu ne var mı ? yada oyundayken mi aççaz girmeden mi söylerseniz sevenirim

Yukarı Git
uygulama yapılandırması dogru olmadıgından bu uygulama baslamadı uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilr gibi bi hata ile karsılasıyorum tuncay abi yardım edebilrmsn teşekkürler
sorunu cozdum benim hatamdan alanlar net fremework 3.5 indirip kursunlar versiyonu eskiymiş

Yukarı Git
Staff
(17-08-2009, 06:43 PM)J0keR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]uygulama yapılandırması dogru olmadıgından bu uygulama baslamadı uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilr gibi bi hata ile karsılasıyorum tuncay abi yardım edebilrmsn teşekkürler
sorunu cozdum benim hatamdan alanlar net fremework 3.5 indirip kursunlar versiyonu eskiymiş

O sorunu coze coze bitiremedik zaten
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
nasıl caLısıOr bu BeyLer acıkLarsanız SEVINIRIM ..!

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi