• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
trrt ewrw3erbewrvew2r34

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
ben bunu kullanmaya calısıyorum resmen wolfu 5 kez arka arkaya basıyo sonra full mınor atıyo minör atarken atak yapmıyo önceki sürümlerden cıkartamıyomusunuz ? ilginize teşekkürler..

admın eski probota pach atıp yapamıyomusun?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(17-06-2014, 12:36 PM)xtramera12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben bunu kullanmaya calısıyorum resmen wolfu 5 kez arka arkaya basıyo sonra full mınor atıyo minör atarken atak yapmıyo önceki sürümlerden cıkartamıyomusunuz ? ilginize teşekkürler..

admın eski probota pach atıp yapamıyomusun?

guncel

Cevapla Yukarı Git
yav admın dalga gecer gıbı guncel dıyıp durma bızı bılgılendır ya

Cevapla Yukarı Git
Staff
(18-06-2014, 12:04 PM)xtramera12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yav admın dalga gecer gıbı guncel dıyıp durma bızı bılgılendır ya

onceki surumlerimi istiyorsun ?

Cevapla Yukarı Git
evet onda oto kutu vardı beles ısınlanma vardı ne bılım skıller daha serıydı mınor mana serı basıyodu kısacası kolaylastırıyodu herseyı sımdı koxpu acınca sadece tek skıll vurabılıyorum wolf kafayı yemıs gıbı davranıyo arka arkadaya 5-6 tane basıyo aynı sekılde manada 5-6 defa basıyo mınoru tek basıyo ataga gecıyo felan oncekı koxpla bır olamaz bu neden boyle oldu?

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git
++++++++++++
Always.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi