• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
admin ''activex component cant create object'' hatası alıyorum win 8 kullanıyorum

Cevapla Yukarı Git
eyv saolun

dowland tıklıyınca indiremiorm ??

Cevapla Yukarı Git
saol baba SmileSmile

Cevapla Yukarı Git
Hedeflediğiniz canavarlar için düğmeye seçmek için seçenek geri getirebilir?

Cevapla Yukarı Git
ty++++++++++++++++++++++++

Cevapla Yukarı Git
Beyler yav Dowland yazan yere tıklıorm inmiyor nasıl indirdinz yardmcı oln ..s

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Admin Çinko da calıştıramadım cözüm varmı hata felanda vermio

Cevapla Yukarı Git
benim indirdiğim zipin içinden çıkanların buradaki resimlerde gösterilenlerle uzaktan yakından hiç bir alakası yok ve çalışmıyor

Cevapla Yukarı Git
(23-10-2013, 08:19 PM)mahoni2005 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]benim indirdiğim zipin içinden çıkanların buradaki resimlerde gösterilenlerle uzaktan yakından hiç bir alakası yok ve çalışmıyor

İçinde 0yunMac.exe ve AutoltX3.dll ve bu foruma kısayol dosyası var sadece. Ben Windows8 pro kullanıyorum sorunsuz çalıştı.

----------------------------
Otomatik kutu toplama olsa çok kral olurdu ama bu alet koxptan ziyade adında da yazdığı gibi macro. yani bizim tıklayacağımız şeyleri zamanlama ayarlarıyla yapıyo bir tür gelişmiş msn-koxp =)

Piyasada bedavaya çalışan bulabildiğim tek cihaz. Teşekkür ederim hazırlayanlara.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: