• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
ya kardes ben kurdum kopxsu oyun yolunu yazın dıo tıklayınca ufak karaye Asiturk yazıom buyuk olan yerede oyun yolunu yine oyun yolunu yazın dıo yardımcı olurmusunuz.

Cevapla Yukarı Git
1971 Sürümünde chaos atack varmı ?

Cevapla Yukarı Git
dikkat 
sakın ındırmyın soyulursunus dun ındırdım soyuldum

Cevapla Yukarı Git
Merhaba admin chaos bot yokmu şuanda çalışan ve bide probotta mage çekme skilli yok o kötü olmuş.

Cevapla Yukarı Git
ADMİN BENİ HAPSE ATYOR DURMADAN 3 OLDU PZARDAYKEN BIDE SOTUNU BULUN COZUN BIDE HAPSHANEDE SİTİCK VERMIYOR

LUTFENNN YARDIMMMMMMMMMM Big Grin

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] gerçek tarama sonucu budur arkadalar rardan çıkatıp taratın

Cevapla Yukarı Git
Staff
(06-08-2013, 04:48 PM)samuray081 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] gerçek tarama sonucu budur arkadalar rardan çıkatıp taratın

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Bizde hersey gercek
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Tuncay abi ban riski varmı abi ?

Cevapla Yukarı Git
arkadaşlar sakın prokoxpu felan kullanmayın kopyala yapıştır yapıp ıd pasword yazarak oyuna girmeme rağmen charım soyuldu. prokoxp kullanıyordum. eğer kullanıyorsanız hemen bilgisayarınızı temizleyin ve şifrenizi değiştirin. yöneticilerin bunu nasıl paylaştığını hala anlamıyorum. yazık yemin ediyorum yazık destanda 8 gb çalındı. bu mübarek ayda kul hakkına giriyorsunuz ya adam değilsiniz. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar inşallah.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi