• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
(16-06-2009, 09:27 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Resim: r0uxyc.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Dosya Parolası: asiturk.com

Virus Tarama sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

PRoBot v1959
[14.03.2013 15:30]
Hata alanlar için;
1- Botu yönetici olarak çalıştırın.(Vista-Win7-Win8)
2- Problem pc'nizdeki bir programın bota inject olmak istemesinden kaynaklanır. Antivirüs programı ,internet download manager gibi programlar buna sebep olabilir bu gibi programları kaldırıp veya devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
3- Oyunu direk kurduysanız oyunun yolu C:\NTTGame\KnightOnlineEn\ olmalı yada oyun simgesine sağ tıklayıp özellikler deyin ve hedef yazan yerdekini kopyalayın Launcer.exe yazısını almayınız.
4- Hata devam ediyorsa Ko yu yeniden kurunuz...

RPR Yapılması için gereken:
1 - Rpr yapılacak npc de 1 kere rpr yap.. Hemen Botta rpr ye tıkla....
2 - Gideceğin yere git zamanı gelince rpr ye gider...

Ordaki oto sadece en yakın npc yi bulmak içindir..

UYARI:
Bu koxp eskiden iyi iş cıkarırdı ama Doctorx koxp yapımı bırakıp kaynak kodlarını baskasına devrettiginden beridir bu koxpa guvenim yok. virus tarama sonucuna bakıp kullanıp kullanmamay karar verin. İyi forumlar

28.02.2013 Deneme
[Resim: dh4e0w.jpg]

TABCTL32.OCX Hatası Alanlar
[Resim: 2edo7ti.png]

Zip içindeki tabctl32.ocx dosyasını c:/windows/system32 içine atıp koxpu yeniden çalıştırın yada bilgisayarı yeniden başlatın.

Aga ben açtım botu güzel güzel vuruyor. Kutuları nasıl toplucam .

Cevapla Yukarı Git
Staff

Aga ben açtım botu güzel güzel vuruyor. Kutuları nasıl toplucam .
[/quote]

Lootu seçmişsin zaten. yakındaki kutulari toplar uzaktakileri açamadıgı için toplayamaz..

Ayrica koxp güncellenmiştir.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
knight online.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatası alıorum

Cevapla Yukarı Git
(28-03-2013, 06:39 PM)selman619 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]knight online.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatası alıorum

Bendede aynısı oldu format attım düzeldi

Cevapla Yukarı Git
eline sağlık virüs felan da yok tertemiz koxp Big Grin

Cevapla Yukarı Git
sifre ney koxpu acamıyoz

Cevapla Yukarı Git
hi, this bot is the best. but i need to know some things. I dont know turkish lenguage can any 1 translate me some words ?

Kst 0\24 K
MobGit
K.Irk
Takip
ElleSec
R Atk
S Kalk
Oto-Klk

any how to make bot to atack only one specific mob, i select lycans i but character attack all around.

thanks

Cevapla Yukarı Git
Bu rar"in sifresi ne download eddim ama sifreyi bilmiyorum acil yardim ederseniz cok sevinirim

ADMINNNNNNNNNNNN LUTFENNNN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!! RAR"daki SIFREYI YAZMAMISSIN SIFRE NE ???

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
(01-04-2013, 04:54 PM)snuq321 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hi, this bot is the best. but i need to know some things. I dont know turkish lenguage can any 1 translate me some words ?

Kst 0\24 K
MobGit
K.Irk
Takip
ElleSec
R Atk
S Kalk
Oto-Klk

any how to make bot to atack only one specific mob, i select lycans i but character attack all around.

thanks

Hi Snuq. I ll translate some of them for u.

Kst --- I dunno....
MobGit --- Go to mob
K.Irk --- I dunno (Irk means nation)
Takip --- Follow
ElleSec --- Choose yourself (for choosing mobs manually)
R Atk --- R attack
S Kalk --- I dunno (Kalk means stand up)
Oto Kalk --- Stand up automatically

I think u cannot set it up to attack a constant mob.
I also didnt use most of them. I just use for basic attacks. If u really need to know anything, let me know.

Take care.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi