• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Staff
(17-02-2013, 10:36 PM)tslikaan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeş o pencere ayarlarındaki boşluğu silip ne yazıyorsun anlamadım ? Oyun nerede kuruluysa onu yazınız diyip duruyor yardım edin lutfen.

Salla birseyler o bosluga yazilan sey pencere ismi. Videoda asiturk yazdim. Onemli birsey degil anlayacagin
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Lütfen Probot kullanim Videosundaki Sarkini ismini söyleyin Dinlemek icin su video yu acıp acıp duruyom Big Grin lütfen bea sarkinin ismini soyleyin
Undecided

Cevapla Yukarı Git
Oyununuz nerde kurulu ise onu yazınız dior ne yapmalıyım

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
calıstırdım isaretleri seciyorum vurmuyor calısmıyor

Cevapla Yukarı Git
Staff
(22-02-2013, 09:39 PM)wozgurw yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]calıstırdım isaretleri seciyorum vurmuyor calısmıyor

Şimdi denedim sorunsuz..

Cevapla Yukarı Git
Update fail

Cevapla Yukarı Git
hackshald update fail diyo yardım edermisiniz?

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git
arkadaşlar bununla oto maden kurmam gerekıyor ama ayarlarını yapamıyorum lutfen yardım edin

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: