• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Kardesim Update failet yazip duriyor napabilirim delircem :-S

Cevapla Yukarı Git
Staff
(27-01-2013, 06:18 PM)umutaykas1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Kardesim Update failet yazip duriyor napabilirim delircem :-S

Nasıl update failed ? bir resim fln koy bakim
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Arkadaşlar merhabalar,

Ben YourKo serverında oynuyorum indirdim bunu çalıştırmaya çalıştım malesef launcherdan girin oyuna diye hata veriyo bunun bi çözümü var mıdır bana bi yardımcı olur musunuz başka bi koxp kullanmam lazımsa yourko için yönlendirir misiniz? şimdiden teşekkürler...

Cevapla Yukarı Git
kardeş update failed yazıo sadece bi ekran çıkıo update failed dio bypass da hata var

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git
starta bastıktan sonra oyun hıc acılmıyo sorun nedır acaba

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git
admin güncel güncel ne amk cevap ver yazdık o kadar Big Grin bunada güncel de bari Big Grin

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi