• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

çaılışıyor suanda oyundaım pk akarrr

Cevapla Yukarı Git
windows 7 de sorunsuz calısıyor xpde girdigimde ID password yazdıkdan sonra failed 10061..

Cevapla Yukarı Git
pB0T v7.1.1 sürümlü program oyuna girdikden 2 dk sonra dc verip atmasına sebep oluo sorun bendemı yoksa prgrmdamı yardımcı olursanız sevinirim

Cevapla Yukarı Git
oto pointer olum zaten piskopatmısınız koxpun dosyasında pointer finder var ona tıklayın otomatik güncelleniyor zaten boşuna yaşıyorsunuz siz amq

Cevapla Yukarı Git

GÜNCELLEME İÇİN ALTTAKİ LİNKTE VERİDİGİM RESİME BAKIN RESMİ AÇAMAYANLAR ESKİ VERSİYONLA OYUNA GİRSİN 1 . SAYFADA GÜNCELLEME WAR EN SAĞDA ONA TIKLAYIN İNDİRİN SON SÜRÜMÜ ...

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] RESİM

2. Sİ İSE 3 GÜNDÜR BURDA SİZDEN BİSEY İSTEDİM ÖNCEKİ MESAJLARA BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ O KADAR BENCİL İNSANLARSINIZKI HEP HAZIR YEMEYE ALISMISSINIZ 1 NİZDE KALKIP ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ETMEDI ONUDA KENDİM ARADIM BULDUM ALLAH 1 DAHA NAMERDE MUHTAC ETMESIN

Cevapla Yukarı Git
+++++++++++++++++++++++++++
Koxpu aamıyorumki günceliyeyim :S yardım lütfen koxpun multisinden giriorum.

Cevapla Yukarı Git
arkadaşlar adam haklı bu bot otopointer ki ben daa yeni farkettim kendini update eder ayarların oluşturulmasını izleyin yeterBig Grin

Cevapla Yukarı Git
Nasıl yani kardeş ?
anlıycagımız dilde anlatırmısın yanlıs anlama bıraz daha açık anlat

Cevapla Yukarı Git
(21-05-2011, 10:58 AM)yanlızboo yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Nasıl yani kardeş ?
anlıycagımız dilde anlatırmısın yanlıs anlama bıraz daha açık anlat

daha acıgı yokkı kardeşim şu anda kullandıgın botun eski versiyon oldugunu düşünüyorsan güncelleme için sunu yapacaksın ..
1. probotla oyuna giriceksin
2. koxp ekrana gelince genel sayfasında alt sağda güncelle war ona tıklıcaksın..
3. orda güncel sürüm war link verili zaten ona tıklıcan inecek kendisi indirdikten sonra eski kullandıgını sil son indirdigini kur..

LİNK OLARAK RESİM BİLE VERDİK DAHA NAPALIM

TIKLA [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi