süper tuncay abi emeğine sağlık.
merhaba 2 tane chara girmeme rağmen tabiki (multi) ile (proğramın çalışa bilmesi için oyunda olmanız gerekir) yazısı alıyorum acaba sorun nerede.işletim sistemim windows 7.ilgilenirseniz memnun olurum.
kards bn multiyi nerdn bulcm
ya yükle diyorum kapanıyor koxp bi bok olmuyo
yabn tıklıom k0xp açmaya k0xpekrana gelio fakat sadece çercevesi geliyor koxpun sanki pc donmus gibi ne yapacam koxp için gerekli programları indirdim
öncelikle çok teşekkürler.oto ban ve yiyen arkadaşlar bide windows>system32 klasörünün içerisinde dinput8.dll adlı dosyayı silsinler(tabi kopyasını alın).kayıt defteri fln silsinler onlarda oto bana sebep olabilior.w7 kullanırsanız trustedinstallerdan izin vermeniz gerekir.onun içinde system32 klasörünün içersindeyken sağa tıklayıp özellikler>güvenlik sekmesi>düzenle>gelişmiş>sahip düzenleye tıklayın alttan pcnizin adını seçin tamama tıklayın daha sonra tekrar güvenlik sekmesine gelerek düzenleye tıklayın üstte pcnizin adını bulun allta tam izin gibi şeyler var izin verin altındaki tam izini işaretleyin.dosyayı sildikten sonra ayarları eski haline getirin.
umarım işe yarar.bende yaradı
merhaba arkadaşlar 1 tane hf ile birde başka bir multi ile oyuna giriyorum maden kosp hf yi görüyor hfyi göstermememiz için ne yapmamız lazım bilgisi olan paylaşırmı?windows 7 kullanıyorum şimdiden teşekkür ettim yardımcı olan bütün arkadaşlara.
Abicim benden önce de birkac soran olmus ama cevap verilmemis koxp u actıgımda karsıma bos cerceve geliyo hicbir yazı gorunmuyo donuk bi cerceve çözümü nedir ? şimdiden tesekkurler
arkadaşlar tuncay beyin k0xpunu indirdim.maden.exe ye tıkladım tabctl32.ocx hatası aldım bi yardım edin .