• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Hide Tools [Program Gizleme]
Konu Görünümü
Staff
yeni 
[Resim: 263ep7k.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Kullanımı: Koxp acın. Programı calıstırıp resimdeki gibi .exe yi bulup Hideye tıklayın.

Dosya Şifresi: asiturk.com

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Ben hide tools programını indirirken hata veriyo ama baska asiturk den bisey indirirken hata vermiyor bundami bisey var acaba ???

Cevapla Yukarı Git
Staff
(04-09-2010, 12:48 AM)hal0tek0 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ben hide tools programını indirirken hata veriyo ama baska asiturk den bisey indirirken hata vermiyor bundami bisey var acaba ???

Link sorunsuz. Belki web browserda sorun olabilir. Explorer yada Mozillada tekrar dene.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Geri qözüküormu O programlar Tuncay Kardes>>>>>>>>>?

Cevapla Yukarı Git
virüs var WİN32/VİRUT.NBP *** bu virüs format ile düzelmiyor

Cevapla Yukarı Git
Staff
(18-12-2010, 04:42 PM)awde123 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]virüs var WİN32/VİRUT.NBP amk bu virüs format ile düzelmiyor

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] den temizleyebilrisin.

Link Yenilendi

Cevapla Yukarı Git
Eyw. Kardeş Ben Siteyi Bayadir Takip Ediyorm Ve Sizden..
Tüm Serverlarda |Yani| Tüm Private Server MyKo Vs . Tüm Serverlarda Çalişacaq..
Koxp TbL Soach Kırıcı Filan İstiyorm Tamin ederseniz Sevinirim....

Cevapla Yukarı Git
turkiyem 
denıyelım olacakmı bakalıommmmmmmmm

Cevapla Yukarı Git
yine soacs izin vermiyor indirdim actım ama olmuyor

Cevapla Yukarı Git
Aynen gizledim soacs yinede buldu offfff !! Angry

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: