• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
arkadaslar ben koxpu acinca aciliyo ama menu falan gozukmeden takili kaliyo yani donuyo?? :S

Yukarı Git
multi cilient le girdiğim halde , oyunda olmalısınız diye hata alıyorum, bu konuda bilgisi olan var mı, maden koxp yi nası çalıştıracağım detaylı biri anlatabilir mi? kullanabilecegimiz bi multi client tavsiye edebilirmisiniz ? CVP YAZINIZ

Yukarı Git
multi cilient le girdiğim halde , oyunda olmalısınız diye hata alıyorum, bu konuda bilgisi olan var mı, maden koxp yi nası çalıştıracağım detaylı biri anlatabilir mi? kullanabilecegimiz bi multi client tavsiye edebilirmisiniz ? CVP YAZINIZ

Yukarı Git
win 7 de Çalısıyormu arkadaslar ?

Yukarı Git
ELine SağLik... Kardeşşş

Yukarı Git
win7 de takilip kaliyor acilisda ekrani bos cikiyor malisef ilk version gibi degil

Yukarı Git
win7 de sapıtıyo koxp kırdırcakken ileri saga sola gidiyo yada rprp yapcakken yada kazmaya baslıcakken tuncay bey ÇÖZÜMÜ NEDİR ?

Yukarı Git
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

yardım

Yukarı Git
(17-03-2011, 03:42 AM)Dr4c0 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

yardım

i have that too

Yukarı Git
Staff
(17-03-2011, 03:42 AM)Dr4c0 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

yardım

(17-03-2011, 12:09 PM)binladen1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

yardım

i have that too

Xp ve win7 sorunsuz denedim
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi