• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
aynen direk ban 48 saat charlar gitti zaten bi çözüm yolu yokmu ?

Yukarı Git
48 saat ban attıyo abi

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
dehşettttt çalışıyooooooooBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
beyler bazı multiler ban yediriyo 48saattlik ben 1859 client kullanıyorum
ayrıca virüs programımda açık herhangi bir sorun yok.. 1859 client gzl çalışıyor diğerlerinde bende ban yedim...

Yukarı Git
tuncay bey öncelikle yayınladığınız programlar için ve programların temizliği için tesekkür ederim sıkıntıma gelince 1863 patch inden önceki madenkoxp verisyonunda mp rice cake leri otomatik olarak kullanıp inventory de ve inn hostes de yer kaplamasına neden olmuyordu fakat 1863 patchiyle beraber ya inn hostes e yada inventory de kalıyor eğer yanılıyorsam cözüm icin yardımcı olursanız sevinirim

Yukarı Git
could u please make it without turkish letters? coz on non turkish os it wont load at all

Yukarı Git
turkiye 
Maden koxp çalışmıyor, düzenleme yapacakmısınız win7 32 bit kullanıyorum , multi ile girdiğim halde oyunda diilsiniz yazıyor. çözüm bulamadım

Yukarı Git
temiz bir multi client linki yazarmısınız lütfen

Yukarı Git
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Önceden giriyordu fakat şuan bu hatayı aliyorum yardımcı olursanız sevinirim Smile

Yukarı Git
(12-03-2011, 05:23 PM)tobi03 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Önceden giriyordu fakat şuan bu hatayı aliyorum yardımcı olursanız sevinirim Smile

Kendi sorununmu Kendim buldum ve cevaplıyorum her iki dosyayıda

(multi client ve maden kospunuda)

sag tiklayip yönetici olarak calıstır diyoruzSmile
Ayrıca bu APR hatası alanlar icinde cözümdür bunuda simdi buldum Tebrikler bana Smile

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi