tuncay kardes o crismis muhabettinden cıkan seylerden inostese 10500 tane koymus char bugda ne item alabiliom bankadan nede koyabiliom buna bir çare bulabilirseniz sevinrim şimdiden tşkler..
şu an bende avira yüklü ve tarama sonucu bitane buldu...
+8 multiyle bu versiyonu çalıştırdım 2 gün ban yedi charlar direk eski versiyondaan farklıydı bu rainwormu çöpe at kısmı aktif deildi.sanırım bi düzenleme yapılmalı yada linki kaldırda millet ban yemesin
ben yükledim bot açılıyor fakat tıklama yerleri açık değil sadece yükle diyorum program çalışır duruma mı geçiyro kapanıyor mu anlamadım öylece kalyor yardım lütfen
herşey tmm fakat oyuna giriyom başlat diyince multi clint ile oyuna girin diyor acil ayrdım bekliyorum admin
bana yardım edebilecek kimse yok muuu?????
s.a koxp cok guzel cok ıse yarıyan bı koxp o yuzden admıne cok tskur ederm ama 1 sorunum war ben 2 charla maden yapıorum 1 ı gayet sorunsuz bı sekılde kazıo ama dıerı belırlı aralıklarla kendısını hapse dusuruo bu nun nedenı nedır bı arastırırsanız cok sevınırım ıyı gnler
Yeni Üye
Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
30-01-2011, 05:39 PM
(Son Düzenleme: 30-01-2011, 05:49 PM, Düzenleyen: redskull96.)
Merhaba ya Tuncay Bey ben clientin numarayı yazıyorum yükle diyorum koxp kapanıyor charın bir şey yaptıgı yok yardım edebilir misiniz ?
bu kosp neden çalışmıyor acaba multisini de bulamadım yardımcı olurmusunuz