• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Patronus Koxp v1.4 1859
Konu Görünümü
Abi yorumları okusana soyuyo diyorum çar potundan royal fp lere kadar her *** alıyor! !
Allahtan görev itemlerini yakmıyonuz ya sağolun asitürkler size ne kadar türk diyebilrm bilmıyorm ama.
Sımdı format atıcam ne sifre deistircem soymayın beyler tamammı ?

Edit by Admin (Argo Kelime Yasak)

Yukarı Git
bu ksp soyuyor kesinlikle kullanmayın pcde sadece bu ksp vardı sabah maradon ftsine gireyim dedim mavi ekran çıktı makinada ksper sky son sürüm var paralısı deep freez var bundan baskada ksp prog yoktu pcde bunu kullandım ertesi gün 15 40 juriada girdim silver gem aldım kasada 5 adet silver gem +1 reb ib vardı uçurmuslar admin kardeş sitene yazık oldu bu şekilde çok kişi bi daha girmez buraya allah öteki tarafta sorar yapana belasını burdada ötei taraftada fazlasıyla alacak acıyorum yazık kimse öteki tarafı düşünmüyor vay halinize.

Yukarı Git
Staff
(09-01-2011, 01:36 AM)henr12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Abi yorumları okusana soyuyo diyorum çar potundan royal fp lere kadar her *** alıyor! !
Allahtan görev itemlerini yakmıyonuz ya sağolun asitürkler size ne kadar türk diyebilrm bilmıyorm ama.
Sımdı format atıcam ne sifre deistircem soymayın beyler tamammı ?

Edit by Admin (Argo Kelime Yasak)

(09-01-2011, 06:36 AM)tabutta yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bu ksp soyuyor kesinlikle kullanmayın pcde sadece bu ksp vardı sabah maradon ftsine gireyim dedim mavi ekran çıktı makinada ksper sky son sürüm var paralısı deep freez var bundan baskada ksp prog yoktu pcde bunu kullandım ertesi gün 15 40 juriada girdim silver gem aldım kasada 5 adet silver gem +1 reb ib vardı uçurmuslar admin kardeş sitene yazık oldu bu şekilde çok kişi bi daha girmez buraya allah öteki tarafta sorar yapana belasını burdada ötei taraftada fazlasıyla alacak acıyorum yazık kimse öteki tarafı düşünmüyor vay halinize.

Burayı Okuyun : [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Ee ne yani okudum .
Bak bilgisayarıma msn bile indirmezken senin koxpunu indirdim ve soyuldu soyuldu.Lanet şey soyuldu.

Yukarı Git
saol kardeşim Smile

Yukarı Git
cenkata fake deilsen allah belamı versin

Yukarı Git
Staff
(09-01-2011, 08:20 PM)henr12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ee ne yani okudum .
Bak bilgisayarıma msn bile indirmezken senin koxpunu indirdim ve soyuldu soyuldu.Lanet şey soyuldu.

Ben para verip HF alırdım yada koautobot kullanırdım. Daha onceleride fuckko kullanıyordum. Her charım saglamdı ama hiç hacklenmedim.

Bu tur koxpları kullanmak senin tercihin. Koxpların yapımcısı ben degilim ve suanda oyunla bir ilgimde yok.

Madem seni hackleyip duruyorlar git hf al oyna. Yine hacklenirsen [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] buraya girer derdini buraya yazarsın.

Sağda solda cok dolasıp trojan yiyip burayı gelip aglamak mantıksız. Her semsiyeyi benden bilmeyin diye yazmıstım.

Ben yapımcı degil yayımcıyım. iyi forumlar
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
O zaman koxpları yükleme sitene.Herkez indiriyo sitenden koxpları böylece yardım ediyosun onlara!
Bak oraya yazdım msn bile indirmiyorum diye sağdan soldan trojan yemem ben.
cd den yüklediğim virus programı var sadece

Yukarı Git
Staff
(10-01-2011, 11:53 PM)henr12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]O zaman koxpları yükleme sitene.Herkez indiriyo sitenden koxpları böylece yardım ediyosun onlara!
Bak oraya yazdım msn bile indirmiyorum diye sağdan soldan trojan yemem ben.
cd den yüklediğim virus programı var sadece

Bu konu hakkında diyebilecegim son sey; [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] burayı okumanı tavsiye etmektir. (Nisan 2009 da yazılmıstır.)

Yukarı Git
ya kozp otomatik acilmio neden hic acilmioyo multi ile oyuna girdim olmuyo

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Loxp 1859 [Oto RPR, Chaos, BDW, Oto Kutu, Alan Skilleri] Admin 17 11,496 26-01-2011, 06:47 PM
Son Yorum: hulk57
yeni NoDC and Packet Sender v2 1859 Admin 6 5,149 16-01-2011, 02:28 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi