birşey sorucam Tuncay bey oto ts kodu hangisi ?? ctrl+num7 mi ?? bide altta kodları vermiş zaman ayarını yazmışsınız onu zamanlı skilleri yazdıgımız yeremi yazıcaz ??
teşekkürler
Birde bu Minor açık ama partydeyken bütün partye minor atıyor ve acayip mana gidiyor yorumları okurken görmüşdüm ama tekrar bakdım bulamadım bi yardımcı olurmusun ??
Tuncay bey bu guvenilir programi bize sundugunuz icin tesekkur ederiz. Kullanımında ve anlatımında emek harcadiniz icinde minnettarız. Biliyorsunuzki uzun zamandir hf diye program kullaniyorduk ama artık TL bayılmaktan usandık bu yuzden guvenilir programlara gecmeye karar verdik ve sizi bulduk saolun.
Bu programa yeni basladigimiz icin acemilik cekecegiz bu süre içersinde sizin degerli bilgilerinizinde yardımını anlak istiyoruz. Anlatımınızdan sonra bazi yerlerini biz elimizden geldigince hallettik ama icinden cikamadigimiz yerlerde oldu onun icin yardim mesajı yazmak istedik.
İlk sorum acaba mob kısıtlama ve sadece 1 moba atacak yapmayi nasil bulabilirim.
Simdiden tesekkur ederim.
Merhaba yeniden iyi aksamlar Repair olayi nasil biraz detayli anlatirsaniz sevinirim. Biraz baktimda Current Durability Kaca indigi zaman rpr ye gider belirli bir sayi yazacazmi. Ve su siralar biliyorsunuzki hapis durumu var dusme olasiligi nedir. Cevap icin simdiden tesekkurler
Yeni Üye
Yorumları: 5
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
Memory kodlarını yazablrmsnz 1860 ?
arkadaşlar herşeyi ayarladım oyuna giriyorum açıyorum F11 bastıgım zaman Bote Enablet yazısıyla character has reached gear durability limit. moving to town yazısı geliyor birde town çekiyor :S bunu nasıl düzeltebilirim?
herşey ayarlı açılan siyah ekrande 1042 using skill 207552 on target 14161 bunu yazıyor casting failed diyip atak yapmıyor nasıl düzeltebilirim ?