• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Patronus Koxp v1.4 1859
Konu Görünümü
kardes sorun bizde degil ben okadar itemim vardı pc format atıp bu programı kullandım ve soyuldum acıklarsanız sevinirim

Yukarı Git
**Viruslu Link BANNED**

Yukarı Git
benım arkda soyuldu :S enıon bow +1 reb shel set +15 gb parası gitti bende item olmadıgı icin soymadılar benimkini oley xD

Yukarı Git
admin en konulara cevap verme bu sitenide unut gecmis olsun sana

Yukarı Git
Staff
(07-01-2011, 03:12 AM)yusufemre06 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]admin en konulara cevap verme bu sitenide unut gecmis olsun sana

Soyle canım
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(07-01-2011, 12:18 AM)henr12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]benım arkda soyuldu :S enıon bow +1 reb shel set +15 gb parası gitti bende item olmadıgı icin soymadılar benimkini oley xD

Kardes Ben kac senedir patronus kullanıorm soyulmadı sen baska koxp kullanıorsn baska siteden indirdiqin onda oluo keylogger.Bu Sitedeki koxplar car soymass.!!
(03-01-2011, 03:03 AM)bhdr9999 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]koxp temiz ve çalışıyor ellerinize sağlık arkadaşlar .

Önemli Değil Asıl Siz Saolun koxplarımızı Kullandığınız İçin.!!

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ya kardeş oyuna gircem char geliyo bide bakıyom ''FAİLED TO KNİGHT ONLİNE'' GELİYO NE İŞ BU YÖNETİCİ OLARAK CALISTIRIYOM YİNE AYNI EDANA YA GİRİYO NORMAL KRONOSA GİRİYO APR HATASI VERİYO NE İŞTİR ANLAMADIM GİTTİ

Yukarı Git
Of ya benim priestte soyuldu dol +3 smite hammer +0 vardı off ne isine yarıcak sanki o itemler niye alıosan abi gizli soruyu almadıysanız sifreyi deistirip tekrar başlayım cok ciddiyim
Enes kardeş soyuyonuz işte niye yiyonuz bizi anlamıyorum ki bu günde 1k np kasmıstım hevesime s*ctınz hLL olsun
hayallarim vardı abi ya of :S 1 gb cekıp görevlerden kastıgım +5 citini bascaktım +7 ye dolde +5 yapardım riske girmezdim.smite hammeri +3 yapardım derslerden vakit buldukça pk atardım ardreamda of.

Yukarı Git
beyler apra hilesi var o nasil kullanılıor ?

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Loxp 1859 [Oto RPR, Chaos, BDW, Oto Kutu, Alan Skilleri] Admin 17 11,496 26-01-2011, 06:47 PM
Son Yorum: hulk57
yeni NoDC and Packet Sender v2 1859 Admin 6 5,149 16-01-2011, 02:28 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi