• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.75/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: FoxyBOT v1.867.2 [Rpr Fix]
Konu Görünümü
dil 
Kaspersky İnternet Security 2010: truva atı trojan-downloader.win32.VB.aazf buldu. kodlama falan demeyin baya baya bildiğimiz trojan işte... buyrun bu da kanıtı [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] Dodgy

Yukarı Git
Staff
guncel.. tarama sonucu inceleyin kullanmanız onerilmez
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ya kxoq atack yapıyorum hepsi süper tek kelıme yok ama bugda kalıyor ptden cıkamıom pt devredemıom yatınca klakmıyor ndn

Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
oha trojenlere bqn

Yukarı Git
Staff
(02-11-2010, 08:00 PM)qurkanca yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]oha trojenlere bqn

Konus basında "Virus Tarama Sonucu: ZIP (Dikkat Edin...)" yazdım. dikkat ediceksiniz.

Yukarı Git
virüstotal sitesine girmiyor

Yukarı Git
Benim MultiClient Yanıt vermiyor. Neden?

Yukarı Git
Staff
(10-11-2010, 08:34 PM)mstfcnn006 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Benim MultiClient Yanıt vermiyor. Neden?

multieclietin bozuktur Smile

Yukarı Git
Sagol Çok ii Olmus Çalısıyo Oyundanda atmıyo

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: