• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
Konu Görünümü
hepsini part partmi indirecez

Cevapla Yukarı Git
arkadaşlar bu pvp nerden indircem part part çok uzun oluo :S

Cevapla Yukarı Git
beyler server kurmasını bilen var mı ?_?_?_?_?_

Cevapla Yukarı Git
Staff
pwp uploadları guvenılır sıtelerden yapın bı cok yerde keyloger verıyolar anti virüsler knight exe'yi virüs gordugu ıcın cogunlukla anti virüs kapatıp yukluyoruz ve o arada giriyor bilginize...

ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!

Cevapla Yukarı Git
cok saol krds

Cevapla Yukarı Git
(29-12-2009, 09:50 PM)modem yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ne eline sağlık ya :S 1. Linq Error verio böle ise eline sağlık demeyin ark.lar :S

1. link kırık sadece o dosyayı kayıp ettim uplayamıyorum..

PVP Chilent İndirmek iSteyenler

Linklerle kesinlikle sorun yoktur! indirebilirsiniz

İndirirken Lütfen Virüs Programını Kapatın

Knight Online Exe yi Virüs Olarak Görüyor Ve Siliyor..

Cevapla Yukarı Git
turkiyem 
(18-07-2009, 10:21 PM)alemc1_x yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Hikayeye ß** ßéa xD. SmileBig Grin
Sizi Sevioruz Asi Türk !

Suana Kadar 50 - 100 Tane Koxp Tbl İndirmişimdir.

Yemin Ediorum

1 Tane

Virüs - Trajon Yok

Asi Turk'e Güvenin ßéncé.

Asi Turk'e

Selamlar..

bana bi tane server söylermisiniz..!

Cevapla Yukarı Git
yha nasıl ındrıcez oonuda bı kısaca anlatırmsınız yukleyemedım

Cevapla Yukarı Git
sayın asiturk adminleri ve sayın kullanıcılar size gerçekten önemli bir soru soracağım bu sorunun cevabını kimse bulamadı benim bilgisayarım windows7 ve 64 bit ben turkkoyu yükledim sorunsuz bir biçimde ancak oyunda launchere basıp açmaya çalıştığımda soac.s hata veriyor ve oyun açılmıyor sakın oyun bozuk virüs var demeyin bütün windows7 64 bit kullananlarda bu sorun var bu sorunun çözümünü nasıl bulabilirim bulabilen olursa gerçekten helal olsun derim kolay gelsin iyi forumlar...

Cevapla Yukarı Git
Staff
(19-11-2010, 02:42 AM)shewki1903 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sayın asiturk adminleri ve sayın kullanıcılar size gerçekten önemli bir soru soracağım bu sorunun cevabını kimse bulamadı benim bilgisayarım windows7 ve 64 bit ben turkkoyu yükledim sorunsuz bir biçimde ancak oyunda launchere basıp açmaya çalıştığımda soac.s hata veriyor ve oyun açılmıyor sakın oyun bozuk virüs var demeyin bütün windows7 64 bit kullananlarda bu sorun var bu sorunun çözümünü nasıl bulabilirim bulabilen olursa gerçekten helal olsun derim kolay gelsin iyi forumlar...

Soacs 64 bit versiyonu varmış bir dene. 64 bit kullanmadıgım icin deniyemem suan. birde dosyayı indirince virsu taramasında geçir guvenilir bulmaz isen deneme cunku benim uploadım degil ALINTI dır. umarım calısır.

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: