• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
tuncay kardes o crismis muhabettinden cıkan seylerden inostese 10500 tane koymus char bugda ne item alabiliom bankadan nede koyabiliom buna bir çare bulabilirseniz sevinrim şimdiden tşkler..

Yukarı Git
şu an bende avira yüklü ve tarama sonucu bitane buldu...

Yukarı Git
+8 multiyle bu versiyonu çalıştırdım 2 gün ban yedi charlar direk eski versiyondaan farklıydı bu rainwormu çöpe at kısmı aktif deildi.sanırım bi düzenleme yapılmalı yada linki kaldırda millet ban yemesin

Yukarı Git
siren 
Hacım multi client ile giriş yapınız dio ama öle bi seçenek yok HuhHuh

Yukarı Git
ben yükledim bot açılıyor fakat tıklama yerleri açık değil sadece yükle diyorum program çalışır duruma mı geçiyro kapanıyor mu anlamadım öylece kalyor yardım lütfen

Yukarı Git
herşey tmm fakat oyuna giriyom başlat diyince multi clint ile oyuna girin diyor acil ayrdım bekliyorum admin
bana yardım edebilecek kimse yok muuu?????

Yukarı Git
48 saat ban yedim :S:S

Yukarı Git
s.a koxp cok guzel cok ıse yarıyan bı koxp o yuzden admıne cok tskur ederm ama 1 sorunum war ben 2 charla maden yapıorum 1 ı gayet sorunsuz bı sekılde kazıo ama dıerı belırlı aralıklarla kendısını hapse dusuruo bu nun nedenı nedır bı arastırırsanız cok sevınırım ıyı gnler

Yukarı Git
Merhaba ya Tuncay Bey ben clientin numarayı yazıyorum yükle diyorum koxp kapanıyor charın bir şey yaptıgı yok yardım edebilir misiniz ?

Yukarı Git
bu kosp neden çalışmıyor acaba multisini de bulamadım yardımcı olurmusunuz

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi