Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
Dosya Parolası: asiturk.com
ZIP Password: asiturk.com
Virus Tarama sonucu: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
PRoBot Macro v2042 [Usko]
[25.01.2015 | 12:00]
Deneme amaçlı yapılmış Macro projesidir.
Grup Heal Eklendi...
Grup Buff Eklendi...
0tur - Kalk Eklendi...
Buff - Ac Eklendi.....
Slot Kısıtlama Aktif.....
[ XIGNCODE ] Yakalanma Fix....
Taş atma eklendi....
Pedal eklendi.....
0T0 Heal eklendi...
Yönetici olarak çalıştırın
1.Oyuna Launcher ile giriniz
2.B0T Başlat-Durdur [INSERT-DELETE]
3.Skillerinizi verilen sıraya göre diziniz
4.Oyunun Ekran Çözünürlüğü (1280x768)
Kullanım Videosu
UYARI: Bu koxp eskiden iyi iş cıkarırdı ama Doctorx koxp yapımı bırakıp kaynak kodlarını baskasına devrettiginden beridir bu koxpa guvenim yok. virus tarama sonucuna bakıp kullanıp kullanmamay karar verin. İyi forumlar
Activex Hatası Alanlar : AutoitX3 Yukleyi Çalıştırsınlar
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(Bu Mesaj 09-06-2015 11:45 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
(22-07-2009 12:36 AM)netcen Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLbeyler bır sorum olucaktııı yaaa sizlereee yaa
benım pc knıght oynarken donup kalıyor baska oyunlarda bır sorunn yokk ama
bilen varsa yardımcıı olursa coook sevınırımmmm Tşkk
Oyunu kaldır. Bilgisayarını virus taramasından gecir. Oyunu tekrar kur duzelir
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(04-07-2009 01:56 AM)1muzaffer Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLuygulama düzgün başlayamadı (0x0000135) DİYE BİRSEY ÇIKIYOR
tşk ederim çok güzel bir paylaşım olmuş fakat 1 sorum olacaktı...ben hepsini açtım çok güzel çalışıyor koxp fakat toplamayı yapamadım birtürlü 1 yardımcı olursanız sevinirimm...
(22-07-2009 10:59 PM)fcimen1993 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLtşk ederim çok güzel bir paylaşım olmuş fakat 1 sorum olacaktı...ben hepsini açtım çok güzel çalışıyor koxp fakat toplamayı yapamadım birtürlü 1 yardımcı olursanız sevinirimm...
Oto Kutuya Tıkladıysan Yanında Ölen Hayvanların Kutularını Toplar Fakat ! Uzakta Ölen Hayvanların Kutularını Toplamaz..
yha bu koxpda lvl almak ıcın kac canavar kesıcegımızı usten not olarak gecırıyoo onu nasıl ıptal edıcez bıde heal buf ac atarken sureklı adamları secıoo bu zamanlı olsa daha gusel olurdu...
(24-07-2009 10:25 AM)scorpion Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLyha bu koxpda lvl almak ıcın kac canavar kesıcegımızı usten not olarak gecırıyoo onu nasıl ıptal edıcez bıde heal buf ac atarken sureklı adamları secıoo bu zamanlı olsa daha gusel olurdu...
Optionstan ve Seed den kapatabilrisin.
Bir sorunda bende var.Dediğiniz tüm talimatlara uyuyorum.Oyunu Açıyorum Koxpu açıyorum.Start'a basıyorum böyle bir sorunla karşılaşıyorum.İlk Önce Oyunu Çalıştırın.Bunun bir çözümü varsa yardım edin.Admin Arkadaşlarıma ve bu koxptan anlıyan arkadaşlarıma duyurulur