• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
(05-11-2009, 08:42 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(17-10-2009, 03:55 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]1.3b guncellenmiştir. Test edilmiştir sorunsuz calsııyor.
nasıl calıstırıyoruz Tuncay Abi.
XP Kurulum: Zip dosyası icindeki Multiclient ile oyuna girin. Koxp ayarlarınızı yapıp Koautobot u çalıştırın.
bu şekilde calıstırdım tum icerideki exeleri sp 2 ve Tam denetile calıstırla ayarladım. oyundayken Koautobot u çalıştırınca, "Unable to find a window named "Knight OnLine Client".yazısı çıkyor.
Yardım lütfen.

ARKADASLAR YARDIM BEKLİYORUM .
TŞKLER.

Yukarı Git
Staff
(05-11-2009, 09:14 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(05-11-2009, 08:42 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(17-10-2009, 03:55 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]1.3b guncellenmiştir. Test edilmiştir sorunsuz calsııyor.
XP Kurulum: Zip dosyası icindeki Multiclient ile oyuna girin. Koxp ayarlarınızı yapıp Koautobot u çalıştırın.
bu şekilde calıstırdım tum icerideki exeleri sp 2 ve Tam denetile calıstırla ayarladım. oyundayken Koautobot u çalıştırınca, "Unable to find a window named "Knight OnLine Client".yazısı çıkyor.
Yardım lütfen.

TŞKLER.

KOAutoBot1.ini içinden asasgıdaki yeri ayarla.
GameName = "Knight OnLine Client"
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(05-11-2009, 11:47 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(05-11-2009, 09:14 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Yardım lütfen.

TŞKLER.

KOAutoBot1.ini içinden asasgıdaki yeri ayarla.
GameName = "Knight OnLine Client"

tşk ederim, ama aynı hatayı veriyor Sad

Yukarı Git
tuncay kendini zorlama bunlar inadına yapıyorlar. Smile
[b]YaKININdaKİLeri MuTLu Et,
UzakTakiLer GeLECeKTiR...
[/b]

Yukarı Git
(06-11-2009, 01:43 AM)baska_yok yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay kendini zorlama bunlar inadına yapıyorlar. Smile

Doğrudur, bazıları belki dedigin gibi yapar ama. ben ekran görüntüsünü gönderdim.

Birazcık daha düşünerek yazsan, nickini Olumlu yönde hak ediceksin.

Tuncay Abi, hala Aynı sorun var. Windows 7 kullanıyorum acaba sorun bundan dolayı olabilir mi ?

Yukarı Git
karde yha bn calıstırdım ama oto rpr yapmıyoo oto rpr ayarını 1 de yaptım ama rpr yapmıyo bı yardım cı olursanız sevınırım

Yukarı Git
(06-11-2009, 08:54 AM)serhan55 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]karde yha bn calıstırdım ama oto rpr yapmıyoo oto rpr ayarını 1 de yaptım ama rpr yapmıyo bı yardım cı olursanız sevınırım

Artık hıc bır koxp oto rpr yapmıor...
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Yukarı Git
ya kardeşim koxp u açar açmaz en fazla 5 dakika dayanıyor sonra dc bunun çözümünü bilen lütfen yazsın cok önemli benim için şimdiden teşekkürler..

not= multi ile denedim sonuç aynı =/

Yukarı Git
Nasıl İndirdiniz Ben Üyeyim Download/İndir Falan FiLan YazmıyoR ..

Yukarı Git
saolun denicem emeğinize sağlık Big GrinBig Grin

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi