evet sonunda basardim ama cok kasıyor dedigim gibi
su sekilde yapiyorum sorunsuz calisiyor fakat dxdraw cok kasıyor donmalar oluyor ama packet sended koxp oldugu icin sorun cikmiyor
eski APR.sys bende var bi zamanlar raralamiştim oylece duruyor.
su sekilde yapiyorum ulti klasor klasor ayirdigim usko1 osko2 osko3 diye giden klasorlerim var
apr.sys i usko1 in icine koyup launcherle oyunu aciyorum apr.sys oluşturamiyor ve bu eski apr.sys i yukleme yapiyor
ardindan o oyunu kapatiyorum multi ile aciyorum sizim ilk verdiniz vista xp olan snox un forgnix kullanicisina ait bu sanirsam oyuna login oluyorum sonra diger klasorlerdeki multileri aciyorum hic bi hata vermeden 5 tane oyun aciyorum koxpgame multisi ile 8 tane aciyorum ama oyunlarda en ufak bi harekette third parti toolz hack dedected close game hatasi aliyorum.
su an 5 ko acik kasıyor ddraw llari progres explorerle sonlandirmayi denemek icin actim an apr failed hatasi veriyor oyunlarin hepsi kapaniyor .
demem oki koxpgame nin icerigindeki codlarda hangi mutantlar sonlandiriliyor ise hic kasma olmuyor frognix nasi bole bi hata yapti bilmiyorum ama onun multisi 2 den sonra kasmaya başliyor eskiden 8 tane aciyodum komple bi parti 2 charda pazara bırakiyodum
elimden geldigince bilgi vermeye caliştim size umarim bi yararı olur işe yaryacak bir multi cikarirsiniz ortaya kolay gelsin iyi calişmalar.