Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
Virus Tarama Sonucu: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
Notlar:
1) Bot beta sürümdedir, açtığınızda üyelik soracaktır.
ID: betatest, şifre: betatest kullanınız.
2) Lütfen isteklerinizi ve tespit ettiğiniz bütün sorunları üstteki rapor kısmından bize gönderiniz. Hepsi bize ulaşmaktadır, değerlendirilmektedir.
3) Okcu 3 lü ve 5 li skilleri dc edebilir, kullanmanizi tavsiye etmiyoruz.
4) Okcudaki +1 seçeneğini çoklu char kullanırken aktif etmenizi önermiyoruz. Bu seçenek size zarar vermez fakat etrafınızdaki kişileri dc edebilir. O yüzden çoklu char kullanırken bu özelligi kullanmayın veya bu sorunu halletmek için şu yolu izleyin:
KnightOnline klasörünüzde bulunan fx klasörüne girin, içerisinde arrow ile ilgili arama yapın, çıkar herşeyi silin. Böylece +1 özelligi charlarınızı dc etmeyecektir.
Sorular:
1) RPR / Banka ve Pot rotalarını , ayarlarını nasıl yaparım?
- Bot'u açtıktan sonra üstten rapor kısmına gelin, aşağıdaki "rotaları nasıl ayarlarım?" butonuna basıp yazılanları uygulayın. Ayrıca bkz: Kolebot Repair Kordinatları (Sürekli Güncel)
2) Çoklu char açınca dc alıyorum veya oyun direkt kapanıyor?
- Yukardaki +1 seçeneği ile ilgili olan kısmı okuyun.
3) OpenProcess Handle Error (5) hatası alıyorum:
- Oyuna multi ile girin.
4) Multi nasıl kullanırım?
- Kobot Multi Ayarı(Kolebot Girişte Sorun Yaşıyanlar Resimli Anlatım) Ayrıca bkz: [ kolebot.dll ] Hatası Alanlar kesin çözüm içeride.
5) Load'a tıklayınca gönderme hatası alıyorum:
- Bu sorunu hala araştırmaktayız, 2. veya 3. deneyişte sorunsuz giriyor. Tekrar deneyin.
6) Son sürümü indirmeme rağmen sürüm hatası alıyorum:
- Bazı sistemler otomatik dosya kopyalamaya izin vermiyor, bu yüzden son indirdiğiniz rar'ın içerisindeki kolebot.dll yi kendiniz manuel olarak KnightOnline klasörünüzdeki ile değiştirin, sorun düzelecektir.
7) Char sundriese sürekli gidip geliyor:
- Eğer sundriesten satın al özelliklerinden biri açıksa ve bot ağırlık yetmediğinden dolayı itemi tamamlayamıyorsa bu sorunu yaşıyor olabiliriniz. Oto satmayı da aktif ederek sorunu çözebilirsiniz.