• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 21 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: NF Koxp v2.1 1884 [Güncel]
Konu Görünümü
abi maden koxp be abi Big GrinBig Grin

Yukarı Git
Ban verdii Sad((((

Yukarı Git
tpt veriyor mu ?

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Arkadaşlar Elinize Sağlık Birde Ona Çözüm Bulun Buna Çözüm Bulun Diyorsunuz Bu İnsanlar zaten Eminim Bunun İçin Uğraşıyorlar Ve Bu Koxpları Yazmanın Ne Kadar Zor Olduğunu Biliyorsunuzdur Umarım... Tuncay Kardeşim Herşey İçin Çok Teşekkür Ederim ... Saygılar....

Yukarı Git
öncelikle ellerine sağlı tuncay..şimdi virüs veya trojen var diyen arkadaş söliceğim tek şey..kardeşim knight oynuyorsan defreez bide güncel anti virüs programın ayrı yetten oyun içerisinde gelen mesajlara hani yok birmem g1 kredisi kazanmışışınızda gibi sitelere bide bir defter oluşturup şifrenizi kaydetip sonraları oyuna giderken kopyala yapıştır tekniği ile oyunda iş yaparsanız yedi cedleri hack olsun bişey yapamazlar..ama site sahibini kötülemeniz iyi değil oda sahibinden alıp linki buraya sizin hizmetinize sunuyor.benim şu yukardaki yazdıklarımı yapmadığın müddetçe zaten koxp kullanmasanda charın soyulur..çünkü oyunun kendisi orjinal hali trojenli..tek tron içerikli online oyunu knight o na göre tedbirinizi alın..benden sölemesi.koxp kullanmadanda soyulan kişi sayısı koxp kullananlardan 3 kat daha fazla.

Yukarı Git
kardeşim bu siteden alıyorum ama her seferinde hata verio koxp lar ne iş ya

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
admin bos ver

Yukarı Git
+++++++++++++++
mert eline sağlık inş virüs yoktur tarattım 2 3 tane buldu:S

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni WnT Npt Koxp 1884 Admin 0 2,972 10-11-2011, 11:28 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: