(04-07-2009, 01:23 AM)bilinmeyen yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yeni konu açmaya iznim olmadığı için buradan dile getiriyorum. belki gereken bir ek dosya lazımdır.
prokoxp olsun.. koxpgame olsun.. hangi koxpu açmaya çalışırsam bypass olayından sonra oyun kapanıyor tamamen. işletim sistemim windows7 64bit. 1737 koxp game 'i sorunsuz kullanabiliyordum. işletim sistemiyle alakası olduğunu sanmıyorum o yüzden.
oyunu açmadan, karaktere start demeden önce , oyunun içinde bypassı denedim. ama denediğim an oyun kapanıyor. ne yapmam lazım?
bunu sormanın yeri burası degil. Yardım destek bolumunde konu acabilrisin.
1. Prokoxpu açın. By_Pass Tıklayın…
2. Normal Launcher oyuna girin..
3. Oyun tamamen açıldıktan sonra Start a basın.
Bu şekilde yap sorun olmamalı. Yinede sorun veriyorsa diger koxlara ait dosyaları sil tekrar dene. Az once 2 kişi ayrı ayrı değişik pclerde denedik sorunsuz calışıyor.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]