(15-12-2010, 06:55 PM)ghost1453 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]dun guzel seyler yazmıstım ama bu laflarımı gerı alıorum multıclıentte ve cenkopxu vırustotalde tarattım 21 tane dll ye sıkısmıs wırusler buldum nod32 de cıkmamıstı ve bugun charıma zorladılar ama calamadılar admın yayınlıyor bırde bunu adam gıbı bıseyler paylasmak ıstıyorsanız once adam olmayı deneyın hak yiyerek bı yere varamassınız kardesımm bogazınıza tıkanır .şahsen bugunku yapılanları gorunce ben bu dosyaları vıruslu olarak yayınlayan once admıne ve sonra dıger programları yayınlayan arkadaslara hakkımı haram edıyorum ahırette ıkı elım yakanızdadır allahınızdan bulun
16 ARALIK 2010 ZIP taraması :
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
16 ARALIK 2010 DLL TARAMALARI:
ve
Sanırım senin pc de bir sıkıntı var hiçbir DLL ye virus gömülmüş degildir. Bu dosyaları herkes indirip taratabilir. Senin bu yazında bir art niyet goruyorum, kufur yada hakaret olmadıgı icin silmiyorum. Ama önceki mesajında hakaret iceren sözlerin sebebiyle banlandın.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]