• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Auto Ban Fixed v4 [Tüm Versiyonlarda Oto Ban Baypass]
Konu Görünümü
ßen girioRm sonra server seciorm oyundan aTıoReeee **

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
paylaım icin saol mukemmel iş goruyor

Yukarı Git
(27-09-2009, 04:55 PM)batu yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]aga eyi vala cok iyisinde
bak beni,mcar anream deil kaç gündür ban yiyokopx kulanmıomama siteni takip rsdiom benimcar80 lwl olcak bu dorumu gm dedim mkulanma dedi ben kasana kadar canım cıktı güveniom sana a ma gercek calışıyormu arkdalar

Arkadaslar arkadasimiz ne dedi anlayan baana bi tercuume eder mi ?

nerenin turkcesi arkadasim bu nerede yasıyosun sen
[Resim: signature.png]

Yukarı Git
tuncay abi 5-6 gündür kullandım bişi olmadı bir ara girip ko outo bot koxpu ile girdim 24 saat ban yedim.

Yukarı Git
uzgu 
Malesef Kardesim İşe yaramıo En basit olarak Priest kopsta bile yakalanıo ama Bazende Bişe olmuo daha demın 20:20 de kops kapalı olmasına ragmen Girakon Eslantta P1 De ks yapıodum Oto ban geldi heleki bide prokops u açıp iki dakka takıl oto buf ac filan ayarlarkene yakalıo hemen bu işe bi çare bulmak lazım Acaba Burda Kimsenın Tanıdı Gm yokmu Turk olaraktan işin özünü Bi öğrensekte Rahat etsek Big Grin
Angry K2 Kork Bizden Biz Türküz Oyunuda Sizide Söke Söke Aliriz Angry

Yukarı Git
Thumbs Up 
!!! Bugun (03.10.2009)Saat Tr saati 18:20 de Unblocker ile giridim baya kastım uzaktaki kutulara bakıodum super priest Kops acık Girakon2 Tepenin ucunda aşagi taraftaki Golemde kasıodum oto ban geldi 24 saatlik.Galiba bunda kıpırdayınca oluo olanlar sabit durmak gerkio. Huh
Bi önceki yazımda kopsuz girdim halde yedim G1 de paramun1 e eylencesine ks atıodum (02.10.2009) Tr Saati ile 20:20 de Oto ban yani 24 saatlik yedim(Buda 64 Lv olcak Rez di).Pro kops u actım iki ayar yapıodum (03.10.2009)18:20 deki Oto ban yiyen 61Lv Healer charım dı hemen hemen saatleri aynıydı zaten.
Bu Konuya Acil Cözüm Ya Bıktım Artık oto ban Hikayesinden bunun mutlaka bi çözümü olmali illa hf ye paramı vercez çözümü buysa tabi mec bur vercez.Dodgy
Angry K2 Kork Bizden Biz Türküz Oyunuda Sizide Söke Söke Aliriz Angry

Yukarı Git
ya nasıl ayarlıoz bunu bi türlü ayarlayamadım :S

Yukarı Git
Merhaba...
Hfye mecbur para vercez demeden önce iyi bir araştır.
Bu sitede sunulan bütün hileleri öncelikle bilgisayarına indir.
Ardından sıfır bir çar aç ve tek tek dene.
Bu zamanımı alır diye düşünebilirsin.
Mecbur muyum bunu yapmaya daha kısa bir yolu yok mu bu işinde diyebilirsin.
Zaten gereken cevabı yazının sonunda vermişsin kendine elini cebine sokucaksın ve mecbur bir şekilde alacaksın.
Not:Tüm hileleri denemeden önce altlarında yer alan blok,ban veriyor gibi şeyleri dikkate alıp öncelik sırasını belirlersin ve sonuca yaklaşmak mecburiyetinden belkide daha kısa sürebilir.

Kolay Gelsin...

Yukarı Git
(04-10-2009, 03:47 AM)emres2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Merhaba...
Hfye mecbur para vercez demeden önce iyi bir araştır.
Bu sitede sunulan bütün hileleri öncelikle bilgisayarına indir.
Ardından sıfır bir çar aç ve tek tek dene.
Bu zamanımı alır diye düşünebilirsin.
Mecbur muyum bunu yapmaya daha kısa bir yolu yok mu bu işinde diyebilirsin.
Zaten gereken cevabı yazının sonunda vermişsin kendine elini cebine sokucaksın ve mecbur bir şekilde alacaksın.
Not:Tüm hileleri denemeden önce altlarında yer alan blok,ban veriyor gibi şeyleri dikkate alıp öncelik sırasını belirlersin ve sonuca yaklaşmak mecburiyetinden belkide daha kısa sürebilir.

Kolay Gelsin...

Katılıyorum eger ben ugrasamam dersen hackli charla dene derim ama tabi orasida farkli bi ugras arkadasin dedigi gibi yok arkadas ben ugrasmam 20 m verip kafam rahat olur diyosan hf alicaksin kafanda rahat olacak charinda

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi