• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: No Dc v1755
Konu Görünümü
Staff
Teşekkürler Tuncay Abi
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
1738 by past vermısınız
yha bıde Big Grin bu knıgt onlıne clıent gırıs yaparken dolu oldugunuzu soluyor servırın bıde ona dc yemesse cok guzel olur burdan beklerım bole bısı ins cıkarr
bıde oyuna gırıs yaperkeb dc yemeyen bı program olsa supoer olur beklerımburda ole bısı Big Grin

Yukarı Git
NoMore Dc 1745.exe olanı sadece 1 günlük calısmaktadır digeri ise hiç işe yaramıo yüz defa denedim Gene dc verio ya beyler RegCleaner 4.3 die bi program burda K.O ya girdiniz ID ler yer almaktadır bunları işaretleyin ve silin sona porgramın backup die biyeri var ordanda silin 2 yada 3 kere dc yedikten sona kesinlikle 1.servelere alıyo bazen daha fazlada dc yiyebilirsiniz ben bu yöntemle giriom.
Angry K2 Kork Bizden Biz Türküz Oyunuda Sizide Söke Söke Aliriz Angry

Yukarı Git
Staff
güncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
saol kardeş paylaşımın için..

Yukarı Git
:S dOST MALESEF CALISTIRAMADIM Confused

Yukarı Git
Staff
(13-09-2009, 01:32 PM)fethiyeli48 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Güncel Açtım Oldu Bende Sizde Neden Olmuyor ÇAlıştırmayı Mı BilmiyorsunuzBig Grin

Aynen bendede calısıyor Smile

Yukarı Git
Staff
güncel

Yukarı Git
Yenı Patch Le Multı Clıent / K0xp / Ts Hack Plzzz

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi