16-08-2009, 11:33 AM
güzel güzelde sizden bi istegim war yha serverler genelde saldırılıarı fixli ne yapmamız lazım saldıramıroz tuncay abi yardım edersen seviniirm
|
Konuyu Oyla:
Title: ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
Konu Görünümü |
(16-08-2009, 11:33 AM)ibo15 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]güzel güzelde sizden bi istegim war yha serverler genelde saldırılıarı fixli ne yapmamız lazım saldıramıroz tuncay abi yardım edersen seviniirm
(16-08-2009, 11:33 AM)ibo15 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]güzel güzelde sizden bi istegim war yha serverler genelde saldırılıarı fixli ne yapmamız lazım saldıramıroz tuncay abi yardım edersen seviniirmBen sana Tavsiye vereyim
(24-08-2009, 10:17 PM)hal0tek0 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaslar yukarda Mega Pach diyo o hepsi icin de deilmi yani onu indirsem kesin calısırmı
(28-08-2009, 12:06 PM)BordoBereli yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ya ben bu oyunu indirecem Konun 1299 patch versiyonunu ama nerden indirebilirim bi yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden Ty
Ya Benim pcde ko yok bu mega patchi download etsem oyuna girebilirmiyim acep ?