• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
kesinlikle virüslü

Cevapla Yukarı Git
1977 e geldik çıkarmıcanz mı daha ???

Cevapla Yukarı Git
Bro indirdim ama vurmuyor. Ayarlarını yapsamda

Cevapla Yukarı Git
Staff
Güncellendi
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Admin bey. İndirdim vurmuyor attack yapmıyor. Ayrıca çar çalınması felan olurmu?

Cevapla Yukarı Git
nasıl indircez ya link yok hani

Cevapla Yukarı Git
Staff
(12-09-2013, 03:15 PM)sienpi33 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nasıl indircez ya link yok hani

1. Sayfadaki konu başlıgında Teşekkür butoyuna bas sayfayı yenile cıkar link
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
zip içinden sadece 2 adet dosya çıkıyor oyunun kurulu olduğu teri seçtiriyor açtığınızda sonra oyuna giriyorsunuz fakat kxp gelmiyor. şifre çalmak için yapılmış aldatmaca program sitenizde hiç denemeden piyasayamı sürüyor yoksa sizmi hack işlemi yapıyorsunuz. probot u kullanırken 1 defa soyuldum oda probotu kim yaptıysa o soydu çarı neyse dedik giden gitti

Cevapla Yukarı Git
çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi