• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
oi eu sou novo no site mais queria que me ajudace eu estalei o probot v1.967 e uso todas as funçoes dele menos uma a de jogar com multiplas contas, nao consegui me ajuda como eu fasso isso . Obrigado

Cevapla Yukarı Git
Ya tuncay Usta Mage Atack hiç çalışılmamış 51 35 47 57 skilleri hiç biri yok + wh yok maden düzgün çalışmıyor :S

Cevapla Yukarı Git
uptade fail hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Cevapla Yukarı Git
admin o probotun qirişi varya daha knighte qirmeden orda kol 1 yerine ne yazacaz acill cevap werin..

Cevapla Yukarı Git
bu bot calmaz hata vermez cok guzel bir bot ben guveniyorum bu insana cunku bu insan cok hakli bir insan char soyma falan hayyata yapmaz coktan beri kulaniyorum probotu en guzel bot sayilmaz ama bunada suk edelim cok guzel calisiyor hic bir hatasi yok en guzel suan bot bu pot

Cevapla Yukarı Git
denedim ama çalışmadı

Cevapla Yukarı Git
Kendini kopyalama işi nasıl oluyr oyunda.?

Cevapla Yukarı Git
ya benden şifre istiyor ne şifresi_

Cevapla Yukarı Git
arkdşlar bende probot kurdum ama neleri işartlicem onları söylerseniz Güzel olur . Admin resim olarak at yeni başlayanlar neyi işaretliyceni anlasın videoda yazılar çok küçük görünüo neyi işaretledğin belli olmuo Lütfen Yardm Edin ...

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi