• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
1742 guncellendi
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ark bende bu kabot bi sorun werio yardım pls :S uygulama yapılandırması doqru olamdındadan bu uygulama başlatılamdı uygulama yeniden yüklemek sorunu gidere bilri dio ama silip yüklüom olmuo :S

Yukarı Git
Sorunsuz çalışıor denendi...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
güzel paylaşım ama en iyi koxp msn koxp bence çünkü hep koxp game yi kullandım bi55 lvl 2 kerede 49 lvl çarlarım banlandı
saolun güzel paylaşım

Yukarı Git
bunu nasıl yapıcaz anlamadımki pff :S

Yukarı Git
calısıor dionuz indirme yeri nerde **

Yukarı Git
(05-08-2009, 10:00 AM)mrsmemo yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]calısıor dionuz indirme yeri nerde **

1. Sayfaya Bak!!!
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
hata verior
! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
bu hatayı verior
Tuncay Abi bi cozum plz bana! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
su hayatı vermesin
:S:S
prdn hatayı ! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
unblocker ile giiriom autobot acıorum o hatayı verior ! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
ltfn bi cozum tuncay abi acil

Yukarı Git
SAYIN ADMİN OTOBAYPASS İN VİSTA SÜRÜMÜNÜ RİCA EDEBİLİRMİYİM BÜTÜN HEPSİNİN VİSDTA VAR NE İÇİN OTOBAYPASSİN YOK ÇIKARILIRSAA SİTENİZE DAHA ÇOK UĞRARIM VE ARKADAŞLARDA HABERDAR OLURLAR ÇIKARILIRSA SEVİNİRİM SAYGILARIMLA

Yukarı Git
Staff
(05-08-2009, 11:46 AM)ankon2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hata verior
! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
bu hatayı verior
Tuncay Abi bi cozum plz bana! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
su hayatı vermesin
:S:S
prdn hatayı ! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
unblocker ile giiriom autobot acıorum o hatayı verior ! "C:\DOCUME~1\sea\LOCALS~1\Temp\Rar$EX12.328\KOAutoBot.exe" çalıştırılamıyor
ltfn bi cozum tuncay abi acil

İndirdigin dosyayı masausutne cıkart. Zip halde kullanma
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi