• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
Staff
Güncellendi.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
S.A. knk lar bn indirdim ilk o COMDLG32.OCX hatası gldi deneni yaptım ve COMDLG32.OCX dosyasını we digerini system 32 ye attım daha sonra şöyle bir hata werdi:Component:TABCTL3N.OCX or one of its
dependencies not correctly registered a file is missing or invaild. diyor ne iş abi bu ??

Yukarı Git
S.a Cean koxp normal calısıo ama bunlar sadece knıght onlıne exe den gırıncemı acılıo yoksa ben clentlerde de acmak ıstıyorum ama olmuo

Yukarı Git
Canavar gibi çalışıyor teşekkürler paylaşım için . . .

Yukarı Git
Tuncay abi eline emeğine sağlık.

Yukarı Git
şu an virüs bulmadım sağlam bakalım 1886 sürümü virüssüz microsoft securtyle tarandı ama bende virüs pro çok Big GrinD onlarlada bakacam Big Grin şu ilk sayfadaki yorumlar biraz şüphede bıraktı Sad

Yukarı Git
ustam size ne kadar tesekkür etsek azdır su yolladıgınız dosyanın icine trojan koyup tüm sitelere dagıtan o kadar sansürlük insan war ki emeginize ellerinze saglık cok tesekkürler

Yukarı Git
Yazıklar olsun , Daha yeni serverda 3 günlük preminumlu charım ve 100 m param Çalındı Yazıklar olsun , Allaha havale ediyorum. verdiğiniz botlardan bBaşka bir botta kullanmadım .TUNCay abi'si

Yukarı Git
Staff
(07-03-2012, 10:12 PM)earthen yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Yazıklar olsun , Daha yeni serverda 3 günlük preminumlu charım ve 100 m param Çalındı Yazıklar olsun , Allaha havale ediyorum. verdiğiniz botlardan bBaşka bir botta kullanmadım .TUNCay abi'si

Görüşünü pek inandırıcı bulmadım.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
eyw saol kardeş

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi