• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
(02-08-2009, 09:35 PM)ankon2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaslar admin tuncay abi lutfen oto healli koxp cıkarın oto heal lazım yada hangisinde varsa bi sole !!!!

KoAutoBot 1.2d 1741 [Oto Kutu]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
zipin içinde unblocker yok bulamadım yardım lütfen
[Resim: bayrak4vf4.gif]

Yukarı Git
Staff
(03-08-2009, 03:43 AM)bruce yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]zipin içinde unblocker yok bulamadım yardım lütfen

Zip icinde yok. Diger Hileler bolumunde yada konu basında mevcut
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tamam sağolasın
[Resim: bayrak4vf4.gif]

Yukarı Git
HOCAM EĞER BU HARBİDEN CALISIOSA SÜPERSİNİZ. ALLAH FORUMUNUZA KÖTÜ NİYETLİ GOOGLE BOTLARINI UĞRATMASIN :d

Yukarı Git
KoAutoBot arada illegal hatası veriyo ve şimdi bana verdi.
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
Staff
(03-08-2009, 07:04 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]KoAutoBot arada illegal hatası veriyo ve şimdi bana verdi.

Sendedir sorun. 2 gece hic kapatmadan kastım.

Yukarı Git
6 char 7/24 kasıyorum Smile hic oyle bir sorunum yok bypass etmeden acarsan hata alman dogal multiclient ile bypass edip acman gerekiyor kolay gelsin
Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.

Yukarı Git
nerde bu download ?

Yukarı Git
Staff
(03-08-2009, 10:22 PM)r90do yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nerde bu download ?

1. sayfada

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 3 Ziyaretçi