• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
komik 
Saol knk sen olmasan allah razı oslun site manyak.
Saol abi allah razı olsun 1 heycanla üye oldum sitene mullti ciltini indirdim oyuna girdim 5dk sonra banned car 48 saat ban yedi 1 de dediğin gibi yaptım 1 cilt acıyor 2. dolduruyor ama acmıyor kolay gelsin (hemen banla bu yazıyı yazdım diye ha)

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tuncay abi bana guncel diyip geçme net bilgi ver.

Yukarı Git
Staff
(17-06-2011, 01:49 PM)EnTeRDeLL yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi bana guncel diyip geçme net bilgi ver.

Yeni eklenen multiclientin yanında Yeni diye yanar doner resmini koydum. Verebilecegim net bir bilgi yok altı ustu multiclient
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Ban Yedik lea :S :S Angry Angry

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
Paylasım ıcın sagol
BlushTÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET Undecided

Yukarı Git
(17-06-2011, 03:01 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(17-06-2011, 01:49 PM)EnTeRDeLL yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi bana guncel diyip geçme net bilgi ver.

Yeni eklenen multiclientin yanında Yeni diye yanar doner resmini koydum. Verebilecegim net bir bilgi yok altı ustu multiclient

Neyse oda yeter abi hangi sw oynu yorsun?

Yukarı Git
abi dc oluyına bı cozum bulsanız cok ıyı olur :S

Yukarı Git
(26-06-2011, 01:34 PM)hewlet4 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]abi dc oluyına bı cozum bulsanız cok ıyı olur :S

Gene seni dc ediyor bizi banlıyorBig Grin

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: