• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
admin link acarmisin cemkxp temiz bazi mallardan dolayi link nie kapatiyosun

Yukarı Git
artık bı cozum bulunsa tuncay kardes beklıyoruz...
Cen maden kxp 1874 yeni %100 calişiyor kulaniyorum
***LINK VERMEK YASAKTIR. TEKRARI BAN***

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(14-06-2011, 01:38 AM)blackbeard2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]artık bı cozum bulunsa tuncay kardes beklıyoruz...
Cen maden kxp 1874 yeni %100 calişiyor kulaniyorum
***LINK VERMEK YASAKTIR. TEKRARI BAN***

Linkı ben atmadım tuncay dostum maden bakıyordum sen link wermeyınce sonra sıteye baktım gelısmeler ne dıye yorum yazdım kendı cıktı.Bilgım dahlınde olan bı yazı degıldır arkadaslar yorum altındakı lınklere tıklamayın ben vermıyorum...

Yukarı Git
ilk kez kullandım, ilk sefer bankaya itemleri bırakırken 48saat ban Sad Ben mı çok şansızım ?

Yukarı Git
hata veriyo ya :S

Yukarı Git
selam arkadaslar maden multi ile baglanıp kspu kullanmaya baslayınca oyun kendılıgınden kapanıyor bır yardımcı olursanız sevınrım özelıkle admın arkadasdan acıl yardım plsss

Yukarı Git
(13-12-2010, 02:47 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(13-12-2010, 02:45 AM)atarli_55 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]virussuzde hata alıyorum ben neden acaba ?

multiclient ile gir oyuna
arkadaşım multisiz çözme yöntemi yok mu bunun her yöntemi denedim multiyi çalıştıramadım w7

Yukarı Git
Kardeş ya hata verior un ... 32 fln Confused yerel disck c ye aTTIM GENE OLMADI YARDIM PLSS

Yukarı Git
ya surda sordugumuz bır soruyada cevap gelse dısım kırıcam kacıncı msj ım bırtanesıne cevap gelmedı Sad

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi