• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.37/5 - 35 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Konu Görünümü
tuncay abi 1871 multi ile madeni ne zaman çıkartıcan abim ?

Yukarı Git
multi client ile oyna nasıl gircem yaaa...multi client programımı olması lazım ..

Yukarı Git
1871 i Dört Gözle Bekliyoruz Şimdiden Teşekkürler..

Yukarı Git
dikkat 
(20-05-2011, 04:26 PM)bron yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Not: Sitede Konu Açılmadığı İçin Konularımızı Cevaplara Atıyoruz...
Güncel'dir Ve 1871'e Uyarlanmıştır...

iyi uyarlama yapmışsınız.
bakın arkadaşlar yaptığınızın ne kadar büyük bir suç olduğunun farkında değilsiniz herhalde. İçerisine enjekte ettiğiniz trojan ve bazı akıllıların görünmesin diye cmd ile ftp açtırarak ftp server a upload ettirdikleri logların bulunamayacağınımı sanıyorsunuz.

Bu yaptığınız bir bilişim suçudur. işlemiş olduğunuz suçun 1. cezası 3 ile 5 yıl arasındadır. 2. ceza ise kişinin özel bilgilerine izinsiz erişim yapmaktır. bunun da cezası. 5 yıldan başlar. Karşınıza çıkacak olan hakimin hele birde k.o. oynayan bir çocuğu var ise ve o da sizin gibi bir gavat yüzünden soyulmuş ise vay halinize.

Uzatmayım olayıda burada özellikle sitelrde verilen koxpları inceleyerek soyulan 3 çarımın faillerini ortaya çıkarıyorum ve kendileri kısa bir süre sonra hakim karşısına çıkacaklar.
az kaldı az yüzyüze geleceğiz.

Yukarı Git
turkiyem 
(21-05-2011, 08:03 AM)tesaduf yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(20-05-2011, 04:26 PM)bron yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Not: Sitede Konu Açılmadığı İçin Konularımızı Cevaplara Atıyoruz...
Güncel'dir Ve 1871'e Uyarlanmıştır...

iyi uyarlama yapmışsınız.
bakın arkadaşlar yaptığınızın ne kadar büyük bir suç olduğunun farkında değilsiniz herhalde. İçerisine enjekte ettiğiniz trojan ve bazı akıllıların görünmesin diye cmd ile ftp açtırarak ftp server a upload ettirdikleri logların bulunamayacağınımı sanıyorsunuz.

Bu yaptığınız bir bilişim suçudur. işlemiş olduğunuz suçun 1. cezası 3 ile 5 yıl arasındadır. 2. ceza ise kişinin özel bilgilerine izinsiz erişim yapmaktır. bunun da cezası. 5 yıldan başlar. Karşınıza çıkacak olan hakimin hele birde k.o. oynayan bir çocuğu var ise ve o da sizin gibi bir gavat yüzünden soyulmuş ise vay halinize.

Uzatmayım olayıda burada özellikle sitelrde verilen koxpları inceleyerek soyulan 3 çarımın faillerini ortaya çıkarıyorum ve kendileri kısa bir süre sonra hakim karşısına çıkacaklar.
az kaldı az yüzyüze geleceğiz.

öncelikle verdiğin bilgiler için saol.char soymaya ve soyulmaya tamamen bende karşıyım.soyanlarıdna daima karşısındayım.geçenlerde benimde başıma böyle bir olay geldi.çok sinirlendim.neden millet çalışıp yemiyor hırsızlık yapıyor iş yok iş yok diorlar yalan sölüyorlar iş dolu yeterki yapacak kişi olsun.iş yok diyenler onlar çalışıpta yeme taraftarı olmayanlar.oturup oturup para kazanma taraftarları onlar emekleri sinmeden para kazanmaya çalışanlar.ben bu char soyanlara sesleniyorum yani (HIRSIZ)lara:
1)ne için soyuyorsunuz milletin charlarını?
2)ellerinize ne geçiyor.paramı kazanıyorsunuz.bu dünyanın birde öbür dünyası var.
3)bu kişiler sizlere haklarını helal edeceklermi?ben asla.

KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN.BEN BURAYA BU YAZIYI YAZDIM DİYE.ADMİNLERE GÖNDERME YAPMIŞ OLMAYAYIM.BEN BU SİTEDEN OYUN İÇİN GEREKLİ BÜTÜN PROĞRAMLARI İNDİRİYORUM.HEPSİ TERTEMİZ İNSANLAR.

diyeceğim soyulan charlarımızın kimin tarafından yada kimler tarafından soyuldugunu bulabilrmiyiz?bulunca gerekli kanuni işlemleri yaptıracagımda emin olun.

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Teşekkürler..

Yukarı Git
Arkadaşlar Bir Sorum Olucak Bu Mysteriuslardan Fragmentler Cıkıyo Bunları Ne Yapıyo Satılacak ithem veya Satılmıycak İthemler Arasında Yok Anlamadım

Yukarı Git
ÇOK TSK ABİ TUNCAY ABİİİİİİİİ :d

Yukarı Git
raporda fragment ve bus felan çıktı diyo ama kasada bulamıyorum attıklarını farklı bi yeremi atıyo anlam veremedim kasa bomboş ama raporda kasaya konulanlarda bi dünya şey var. nedir bu yardımcı olurmusunuz.

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Happy Bot v16 19xx [Oto Güncelleme] Admin 36 35,656 14-04-2013, 10:58 AM
Son Yorum: uygar
yeni Best Maden Bot Oto Güncelleme Admin 14 17,607 29-03-2013, 01:24 AM
Son Yorum: attac94

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi