• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
teşekkürler tuncay abi teşekkürler!!!!!!!!!

Cevapla Yukarı Git
beyler bır sorum olucaktııı yaaa sizlereee yaa

benım pc knıght oynarken donup kalıyor baska oyunlarda bır sorunn yokk ama Sad

bilen varsa yardımcıı olursa coook sevınırımmmm Tşkk

Cevapla Yukarı Git
Staff
(22-07-2009, 12:36 AM)netcen yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler bır sorum olucaktııı yaaa sizlereee yaa

benım pc knıght oynarken donup kalıyor baska oyunlarda bır sorunn yokk ama Sad

bilen varsa yardımcıı olursa coook sevınırımmmm Tşkk

Oyunu kaldır. Bilgisayarını virus taramasından gecir. Oyunu tekrar kur duzelir
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
uzgu 
(04-07-2009, 01:56 AM)1muzaffer yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]uygulama düzgün başlayamadı (0x0000135) DİYE BİRSEY ÇIKIYOR

aynı hata banada weriorIdea

Cevapla Yukarı Git
tşk ederim çok güzel bir paylaşım olmuş fakat 1 sorum olacaktı...ben hepsini açtım çok güzel çalışıyor koxp fakat toplamayı yapamadım birtürlü 1 yardımcı olursanız sevinirimm...Undecided

Cevapla Yukarı Git
(22-07-2009, 10:59 PM)fcimen1993 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tşk ederim çok güzel bir paylaşım olmuş fakat 1 sorum olacaktı...ben hepsini açtım çok güzel çalışıyor koxp fakat toplamayı yapamadım birtürlü 1 yardımcı olursanız sevinirimm...Undecided

Oto Kutuya Tıkladıysan Yanında Ölen Hayvanların Kutularını Toplar Fakat ! Uzakta Ölen Hayvanların Kutularını Toplamaz..

Cevapla Yukarı Git
yha bu koxpda lvl almak ıcın kac canavar kesıcegımızı usten not olarak gecırıyoo onu nasıl ıptal edıcez bıde heal buf ac atarken sureklı adamları secıoo bu zamanlı olsa daha gusel olurdu...

Cevapla Yukarı Git
Staff
(24-07-2009, 10:25 AM)scorpion yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yha bu koxpda lvl almak ıcın kac canavar kesıcegımızı usten not olarak gecırıyoo onu nasıl ıptal edıcez bıde heal buf ac atarken sureklı adamları secıoo bu zamanlı olsa daha gusel olurdu...

Optionstan ve Seed den kapatabilrisin.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Bir sorunda bende var.Dediğiniz tüm talimatlara uyuyorum.Oyunu Açıyorum Koxpu açıyorum.Start'a basıyorum böyle bir sorunla karşılaşıyorum.İlk Önce Oyunu Çalıştırın.Bunun bir çözümü varsa yardım edin.Admin Arkadaşlarıma ve bu koxptan anlıyan arkadaşlarıma duyurulur

Cevapla Yukarı Git
EYWALLAH BİRADER SAOL PAYLAŞIM İÇİN

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi